Ömer Soyer
Köşe Yazarı
Ömer Soyer
 

İSTANBUL TUYAP TEKNOLOJİ FUARI DAVETİNE İCABET ETTİK

07.09 2023 Tarihleri arası İstanbul Tüyap Teknoloji Fuarına Soylu Pompa Dizel Servis firması olarak davete icabet ettik. Dizel araçlar için kurulan Teknoloji  Fuarındaki izlenimlerimiz çok faydalı oldu. TÜYAP fuar merkezinde yerli, yabancı firmaların bünyesinde bulunan teknoloji yazılımlarla tasarlanan yeni ürünler geliştirildiği, hızlı bir şekilde araçlara müdahale edilebilme imkanının sağlandığı yabancı - yerli firmaların ürettikleri makine ve teknolojileri yakından izleme fırsatı bulduk. Edindiğimiz bilgileri biz de müşterilerimize daha faydalı olmak için kullanmaya özen göstermekteyiz. Fuarda genel olarak yeni nesil dizel araçlar için Come on Rail elektronik birim püskürtme sistemi dediğimiz pompa enjektör test etmek için geliştirilen sarı sistem, test tezgahı ve makine ekipmanları hakkında da geliş bilgiler edinmiş olduk. Bizim de yeni aldığımız Primer 6000 test tezgahımızda bulunan yeni yazılım teknoloji bilgi ve ayar sistemine baktığımızda çok faydalı fuar düzenlendiğini görmekteyiz. Bu fuarda araç bazında arıza okuma yazılımları kullanılarak nokta arıza tespitleri yapabilme imkanı sağlanmaktadır. Yine araç bazında az yakıt tüketimi ile beraber güçlü performans sağlanması ve havayı kirletmeme uygulama teknoloji makineleridir. Araç bazında pompa Enjektörler her marka araçlarda orijinal yazılımla beraber test tezgahlarda uygulamadan sonra 20 haneli kod çıkaran tezgahımızdan alınarak araç beynine tamamlanan bu kodu araç beynine tanıtarak araç beyninde enjektör püskürtmeyi de tanımakta kullanılan başlıca uygulamalardır. Bunlar yapılmadığı takdirde iletişim sağlanamadığı için araçlarda yeterli verim eksik kalmaktadır. Bunun yanında her marka araca göre orijinal yazılım kullanılmazsa başarılı olunması mümkün değildir Ayrıca araçlarda bulunan partikül filtreleri aracın 100.000 kilometresinden sonra kurumla birlikte tıkanma olasılığı arttığından Siz müşterilere partikül temizliği ile ilgili gerek araç üzerinde gerekse ayrı (sökülerek) temizlik hizmetini vermekteyiz. İnsanlar araçlarına son derece değer verdiklerini bilen bir işletme olarak birinci derecede müşterilerimizin beklentilerini karşılamak amacıyla maksimum hizmet vermeye gayret etmekteyiz. Müşterilerimiz bizim için en önemli velinimetlerimizin başında geldiğinden her zaman müşterilerimize layık olmanın gayreti içerisinde hizmet vermeye devam etmekteyiz. Kuşkusuz bilinmelidir ki DİZEL bilgi ve tecrübe isteyen teknolojilerin en başında gelmektedir. Bilgi ve tecrübe olmadan gösterilen çaba ışıksız lamba gibidir. SAYGILARIMLA.
Ekleme Tarihi: 03 Kasım 2023 - Cuma
Ömer Soyer

İSTANBUL TUYAP TEKNOLOJİ FUARI DAVETİNE İCABET ETTİK

07.09 2023 Tarihleri arası İstanbul Tüyap Teknoloji Fuarına Soylu Pompa Dizel Servis firması olarak davete icabet ettik. Dizel araçlar için kurulan Teknoloji  Fuarındaki izlenimlerimiz çok faydalı oldu.

TÜYAP fuar merkezinde yerli, yabancı firmaların bünyesinde bulunan teknoloji yazılımlarla tasarlanan yeni ürünler geliştirildiği, hızlı bir şekilde araçlara müdahale edilebilme imkanının sağlandığı yabancı - yerli firmaların ürettikleri makine ve teknolojileri yakından izleme fırsatı bulduk. Edindiğimiz bilgileri biz de müşterilerimize daha faydalı olmak için kullanmaya özen göstermekteyiz.

Fuarda genel olarak yeni nesil dizel araçlar için Come on Rail elektronik birim püskürtme sistemi dediğimiz pompa enjektör test etmek için geliştirilen sarı sistem, test tezgahı ve makine ekipmanları hakkında da geliş bilgiler edinmiş olduk.

Bizim de yeni aldığımız Primer 6000 test tezgahımızda bulunan yeni yazılım teknoloji bilgi ve ayar sistemine baktığımızda çok faydalı fuar düzenlendiğini görmekteyiz. Bu fuarda araç bazında arıza okuma yazılımları kullanılarak nokta arıza tespitleri yapabilme imkanı sağlanmaktadır. Yine araç bazında az yakıt tüketimi ile beraber güçlü performans sağlanması ve havayı kirletmeme uygulama teknoloji makineleridir.

Araç bazında pompa Enjektörler her marka araçlarda orijinal yazılımla beraber test tezgahlarda uygulamadan sonra 20 haneli kod çıkaran tezgahımızdan alınarak araç beynine tamamlanan bu kodu araç beynine tanıtarak araç beyninde enjektör püskürtmeyi de tanımakta kullanılan başlıca uygulamalardır. Bunlar yapılmadığı takdirde iletişim sağlanamadığı için araçlarda yeterli verim eksik kalmaktadır. Bunun yanında her marka araca göre orijinal yazılım kullanılmazsa başarılı olunması mümkün değildir

Ayrıca araçlarda bulunan partikül filtreleri aracın 100.000 kilometresinden sonra kurumla birlikte tıkanma olasılığı arttığından Siz müşterilere partikül temizliği ile ilgili gerek araç üzerinde gerekse ayrı (sökülerek) temizlik hizmetini vermekteyiz.

İnsanlar araçlarına son derece değer verdiklerini bilen bir işletme olarak birinci derecede müşterilerimizin beklentilerini karşılamak amacıyla maksimum hizmet vermeye gayret etmekteyiz. Müşterilerimiz bizim için en önemli velinimetlerimizin başında geldiğinden her zaman müşterilerimize layık olmanın gayreti içerisinde hizmet vermeye devam etmekteyiz. Kuşkusuz bilinmelidir ki DİZEL bilgi ve tecrübe isteyen teknolojilerin en başında gelmektedir. Bilgi ve tecrübe olmadan gösterilen çaba ışıksız lamba gibidir.

SAYGILARIMLA.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.