Vali Makas: Düzcespor İçin Tüm Paydaşlar Ortak Sorumluluk Alacak
Vali Makas: Düzcespor İçin Tüm Paydaşlar Ortak Sorumluluk Alacak
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile Düzcespor yöneticileri, Vali Mehmet Makas’ı ziyaret etti. Görüşmede Düzcespor’un geleceği değerlendirilirken, kentin takımı için ortak sorumluluk vurgusu yapıldı.
Vali Makas: Düzcespor İçin Tüm Paydaşlar Ortak Sorumluluk Alacak
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile Düzcespor yöneticileri, Düzce Valisi Mehmet Makas’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmede Düzcespor’un geleceği, kentin spor vizyonu ve kulübe yönelik ortak çalışmalar ele alındı.Nezaket ziyareti kapsamında gerçekleşen buluşmada, Düzcespor’un kent için taşıdığı önem üzerinde durulurken, kulübün geleceğine yönelik değerlendirmeler yapıldı.

Düzcespor için ortak sorumluluk mesajı
Ziyarette konuşulan konular arasında Düzcespor’un sportif hedefleri ve kentin tüm dinamiklerinin kulübe sağlayacağı katkılar da yer aldı.Vali Mehmet Makas, Düzcespor’un başarısı için tüm paydaşların ortak sorumluluk bilinciyle hareket etmesi gerektiğini belirterek, şehrin takımına destek verilmesinin önemine dikkat çekti.

Faruk Özlü ve yöneticilerden ziyaret
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile Düzcespor yöneticilerinin katıldığı ziyarette, kulübün geleceğine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.Vali Makas, nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Özlü ve beraberindeki heyete teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Düzce’de son dakika gelişmeleri ve tüm yerel haberler için Google’da “Düzce Hür Haber” yazarak sitemize ulaşabilirsiniz.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

