Taşınmak İstenen Sanayinin Son Hali

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 09.12.2023 - 15:14, Güncelleme: 09.12.2023 - 15:19
 

Taşınmak İstenen Sanayinin Son Hali

Eski sanayi sitesi esnafının gönderilmek istediği Küçük Sanayi Sitesi göletlere mahkum Küçük Sanayi Sitesi her yağışta yaşanan gölet olma geleneği bu yağışlarla da bozulmadı.
Araçlarını yaptıran sürücüler sulara gömülerek yeniden araçlarının arızalanmasına neden oluyor. Esnaflşar ise bir türlü çözülemeyen su taşkınları nedeniyle oluşan göletlere Düzcelileri mangal yapmaya davet ediyor.      Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün, şehir merkezindeki eski sanayiyi taşımak istediği, küçük sanayi sitesi sorunlarla boğuşuyor. Yeni sanayi sitesi, sadece yoğun yağışlarda değil, düşük yağışlarda dahi su taşkınlarına sahne oluyor. Eski Sanayi Sitesi’nin taşınmak istediği site topografik özellikleri ve yerleşim planı, her yağmurda sular altında kalmasına neden oluyor. Oluşan su taşkınları küçük sanayi esnafını, yerleşik eşyalarını ve bölge sakinlerini olumsuz etkiliyor. Az yağışlarda bile, yeni sanayi sitesi gölet alanına dönüyor. Bu durum, iş sürekliliğini ve bölge halkının günlük yaşantısını da olumsuz yönde etkiliyor.   Yağışın neden olduğu sıkıntılar, bölgede yaşayan vatandaşların ve işletmelerin güvenliğini tehdit ediyor. Bu durum, ise en çok sanayi esnafını, çevrede bulunanları ve sanayi sitesini kullanmak zorunda kalan vatandaşları etkiliyor.  
Eski sanayi sitesi esnafının gönderilmek istediği Küçük Sanayi Sitesi göletlere mahkum Küçük Sanayi Sitesi her yağışta yaşanan gölet olma geleneği bu yağışlarla da bozulmadı.
Araçlarını yaptıran sürücüler sulara gömülerek yeniden araçlarının arızalanmasına neden oluyor. Esnaflşar ise bir türlü çözülemeyen su taşkınları nedeniyle oluşan göletlere Düzcelileri mangal yapmaya davet ediyor. 
 
 
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün, şehir merkezindeki eski sanayiyi taşımak istediği, küçük sanayi sitesi sorunlarla boğuşuyor. Yeni sanayi sitesi, sadece yoğun yağışlarda değil, düşük yağışlarda dahi su taşkınlarına sahne oluyor. Eski Sanayi Sitesi’nin taşınmak istediği site topografik özellikleri ve yerleşim planı, her yağmurda sular altında kalmasına neden oluyor.
Oluşan su taşkınları küçük sanayi esnafını, yerleşik eşyalarını ve bölge sakinlerini olumsuz etkiliyor. Az yağışlarda bile, yeni sanayi sitesi gölet alanına dönüyor. Bu durum, iş sürekliliğini ve bölge halkının günlük yaşantısını da olumsuz yönde etkiliyor.
 
Yağışın neden olduğu sıkıntılar, bölgede yaşayan vatandaşların ve işletmelerin güvenliğini tehdit ediyor. Bu durum, ise en çok sanayi esnafını, çevrede bulunanları ve sanayi sitesini kullanmak zorunda kalan vatandaşları etkiliyor.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.