Yazıklar olsun kampanya değil resmen dalga geçmek

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 31.05.2024 - 21:41, Güncelleme: 01.06.2024 - 00:08
 

Yazıklar olsun kampanya değil resmen dalga geçmek

İzdihama neden olan kampanyaya tepkiler çığ gibi.
Bir kozmetik firmasının kuruluşuna özel yaptığı kampanya Düzcelilerin izdihamına neden oldu. İzdiham nedeniyle insanlar uzun süre bekledi. Firma yetkilileri kepenkleri kapatarak izdihamı önlemeye çalıştı. Vatandaşlar ise hem izdihama hem de firmaya sert tepki gösterdi.Hayat pahalılığı nedeniyle insanlar ucuz ürünlere ve kampanyalara yoğun ilgi gösteriyor. Bu durumu bazı firmalar ise kullanmaya çalışıyor. Özellikle ülke genelinde birçok mağazası olan bir kozmetik firması da bunu avantaja çevirmek ve kuruluş yıldönümünü kutlamak için yurt genelinde 1 günlük indirim yaptığını duyurdu. İndirim günü geldiğinde ise mağazaların önünde izdiham oluştu. Vatandaşlarla dalga geçercesine yapılan kampanyada oluşan izdihamı önlemek amacıyla mağazaların kepenkleri kapatılmak zorunda kaldı. İnsanların birbirini ezdiği izdihamı gören Düzceliler firmaya tepkilerini; “Bir firmanın kuruluşu sadece 1 gün mü 15. Yıl oluyor. Bu yıl firmanın 15. Yılı olmuyor mu? İnsanları burada kuyruğa dizmek, birbirlerini ezmelerini seyretmek nasıl bir esnaflık. Bunun böyle olacağını bile bile insanlarla dalga geçercesine kampanya yapıyoruz diye izdiham oluşturmak ne ticarete ne de esnaflığa sığar” diyerek gösterdiler. 15. yıl 1 Günlük mü Kuruluş yıldönümünü kutlayan firma Türkiye’nin mevcut durumunu göz önüne almaksızın kampanya sonucunda neden olduğu izdiham ve insanların onurlarını düşünmeden yaptığı indirim günü vatandaşların da büyük tepkisine neden oldu. Birçok Düzceli mağazalardan alışveriş yapmak için birbirini ezerken, firmanın bunu göz ardı etmesi ise yürekleri sızlattı.
İzdihama neden olan kampanyaya tepkiler çığ gibi.

Bir kozmetik firmasının kuruluşuna özel yaptığı kampanya Düzcelilerin izdihamına neden oldu. İzdiham nedeniyle insanlar uzun süre bekledi. Firma yetkilileri kepenkleri kapatarak izdihamı önlemeye çalıştı. Vatandaşlar ise hem izdihama hem de firmaya sert tepki gösterdi.Hayat pahalılığı nedeniyle insanlar ucuz ürünlere ve kampanyalara yoğun ilgi gösteriyor. Bu durumu bazı firmalar ise kullanmaya çalışıyor.

Özellikle ülke genelinde birçok mağazası olan bir kozmetik firması da bunu avantaja çevirmek ve kuruluş yıldönümünü kutlamak için yurt genelinde 1 günlük indirim yaptığını duyurdu. İndirim günü geldiğinde ise mağazaların önünde izdiham oluştu. Vatandaşlarla dalga geçercesine yapılan kampanyada oluşan izdihamı önlemek amacıyla mağazaların kepenkleri kapatılmak zorunda kaldı. İnsanların birbirini ezdiği izdihamı gören Düzceliler firmaya tepkilerini; “Bir firmanın kuruluşu sadece 1 gün mü 15. Yıl oluyor. Bu yıl firmanın 15. Yılı olmuyor mu? İnsanları burada kuyruğa dizmek, birbirlerini ezmelerini seyretmek nasıl bir esnaflık. Bunun böyle olacağını bile bile insanlarla dalga geçercesine kampanya yapıyoruz diye izdiham oluşturmak ne ticarete ne de esnaflığa sığar” diyerek gösterdiler.

15. yıl 1 Günlük mü

Kuruluş yıldönümünü kutlayan firma Türkiye’nin mevcut durumunu göz önüne almaksızın kampanya sonucunda neden olduğu izdiham ve insanların onurlarını düşünmeden yaptığı indirim günü vatandaşların da büyük tepkisine neden oldu. Birçok Düzceli mağazalardan alışveriş yapmak için birbirini ezerken, firmanın bunu göz ardı etmesi ise yürekleri sızlattı.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.