Gölyaka içmelerde 7 gündür su yok! İçmelere büyük ayıp

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 07.06.2024 - 19:09, Güncelleme: 07.06.2024 - 19:24
 

Gölyaka içmelerde 7 gündür su yok! İçmelere büyük ayıp

Ne havaymış 7 gündür bitmedi. Madem su veremeyecektiniz neden mahalle yaptınız. Gölyaka’nın yeni mahallesi eski adıyla İçmeler Köyü yaz sıcaklarında susuzlukla boğuşuyor.
Hatlarda meydana gelen tamirat sonrası oluşan hava nedeniyle çiçeği burnunda mahalleye 1 haftadır su verilemezken, mahalle sakinleri çöl sıcaklarında taşıma su ile ev çevirmeye çalışıyor. Gölyaka ilçesine bağlık eski adıyla İçmeler Köyü yazın bunaltıcı sıcaklarına Susuz girdi. 21. Yüzyılda yaşanan su sıkıntısı ise mahalle sakinlerini çileden çıkartıyor. Sıcak havaların insanları bunaltan değerlere ulaşması ise suları yaklaşık 7 gündür akmayan İçmeler Mahallesi sakinlerini çok daha fazla etkiliyor. Ne içmeye ne de ihtiyaç gidermeye sularının akmadığını belirten mahalle sakinleri, taşıma sular ile yaşamlarını sürdürmeye çalıştıklarını belirtiyor. Sıcak havalar nedeniyle terlemeye bile korktuklarını belirten mahalle sakinleri, mahalle olunca sorunlarının büyüdüğünü belirterek, Gölyaka Belediyesi’ni aradıklarında ise “İçmeler Gölyaka Belediyesine yeni dahil oldu. Birtakım çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalar esnasında hatlar hava yaptı.Havanın giderilmesi ile sorun çözülecek “denildiğini ancak sorunun 7 gündür çözülmediği belirttiler. Salgın hastalıklarla boğuşmak zorunda kalmak istemediklerini de belirten mahalle sakinleri Gölyaka Belediyesi’nin sorunlarını çözmesini beklediklerini dile getirdiler.
Ne havaymış 7 gündür bitmedi. Madem su veremeyecektiniz neden mahalle yaptınız. Gölyaka’nın yeni mahallesi eski adıyla İçmeler Köyü yaz sıcaklarında susuzlukla boğuşuyor.

Hatlarda meydana gelen tamirat sonrası oluşan hava nedeniyle çiçeği burnunda mahalleye 1 haftadır su verilemezken, mahalle sakinleri çöl sıcaklarında taşıma su ile ev çevirmeye çalışıyor.  Gölyaka ilçesine bağlık eski adıyla İçmeler Köyü yazın bunaltıcı sıcaklarına Susuz girdi.

21. Yüzyılda yaşanan su sıkıntısı ise mahalle sakinlerini çileden çıkartıyor. Sıcak havaların insanları bunaltan değerlere ulaşması ise suları yaklaşık 7 gündür akmayan İçmeler Mahallesi sakinlerini çok daha fazla etkiliyor. Ne içmeye ne de ihtiyaç gidermeye sularının akmadığını belirten mahalle sakinleri, taşıma sular ile yaşamlarını sürdürmeye çalıştıklarını belirtiyor. Sıcak havalar nedeniyle terlemeye bile korktuklarını belirten mahalle sakinleri, mahalle olunca sorunlarının büyüdüğünü belirterek, Gölyaka Belediyesi’ni aradıklarında ise “İçmeler Gölyaka Belediyesine yeni dahil oldu. Birtakım çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalar esnasında hatlar hava yaptı.Havanın giderilmesi ile sorun çözülecek “denildiğini ancak sorunun 7 gündür çözülmediği belirttiler. Salgın hastalıklarla boğuşmak zorunda kalmak istemediklerini de belirten mahalle sakinleri Gölyaka Belediyesi’nin sorunlarını çözmesini beklediklerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.