Son yolculuğunda yalnız bırakmadı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 17.01.2024 - 15:19, Güncelleme: 17.01.2024 - 15:35
 

Son yolculuğunda yalnız bırakmadı

Vali Aslan, şehit annesini son yolculuğunda yalnız bırakmadı.
1997 yılında Kuzey Irak'ta şehit olan Piyade Er Cemal Atabaş'ın Annesi Elmas Atabaş vefat etti. Atabas'in Gölyaka'ya bağlı Zekariya Köyde camindeki cenaze namazına ise Vali Selçuk Aslan'ın yani sıra il protokolü de katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Elmas Atabaş'ın tabutu sevenlerinin omzunda mezarlığa götürürken Vali Selcuk Aslan'da şehit Cemal Atabas'in annesi Elmaz Atabas'in tabutunu taşıdı.  Vali Selcuk Aslan, cenaze töreninin ardından Atalay'ın ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diledi.        
Vali Aslan, şehit annesini son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

1997 yılında Kuzey Irak'ta şehit olan Piyade Er Cemal Atabaş'ın Annesi Elmas Atabaş vefat etti.

Atabas'in Gölyaka'ya bağlı Zekariya Köyde camindeki cenaze namazına ise Vali Selçuk Aslan'ın yani sıra il protokolü de katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Elmas Atabaş'ın tabutu sevenlerinin omzunda mezarlığa götürürken Vali Selcuk Aslan'da şehit Cemal Atabas'in annesi Elmaz Atabas'in tabutunu taşıdı. 


Vali Selcuk Aslan, cenaze töreninin ardından Atalay'ın ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diledi.

 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.