Selami Savaş Yığılca tanıtım atağını devam ettiriyor

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 02.06.2024 - 20:42, Güncelleme: 02.06.2024 - 20:45
 

Selami Savaş Yığılca tanıtım atağını devam ettiriyor

Belediye Başkanı Savaş ilçeyi tanıtmak için organizasyonlarına devam ediyor
Birçok turizm destinasyonuna ev sahipliği yapan ancak tanıtımda büyük sorun yaşayan Yığılca İlçesi, Selami Savaş’ın belediye başkanı olmasıyla birlikte tanıtım atağına kalktı. İlçenin tanıtımı için birçok projeyi peş peşe hayata geçiren Belediye Başkanı Savaş, Üniversitelerin öğrenci kulüplerini de ilçede ağırlıyor.Düzce’nin en çok turizm destinasyonuna sahip ilçeleri arasında yer alan Yığılca İlçesi, geçmişte yeteri kadar tanıtılamamıştı. Ancak son dönemde sahip olduğu turizm değerlerini tanıtmaya başlayan ve hem il genelinde hem de ülke genelinde tanıtım çalışmaları yapılırken 31 Mart seçimleriyle birlikte Belediye Başkanı seçilen Selami Savaş ile ilçenin tanıtım çalışmaları hız kazandı. Özellikle gençliğinin verdiği enerjiyi de Yığılca’nın tanıtımına harcayan Belediye Başkanı Selami Savaş, Düzce’ye Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen öğrencileri ilçesinde ağırladı. Etkinliğe 190 öğrenci katıldı. Öğrenciler Saklıkent Şelalesi’nde suyun sesini dinleyip, ormanlarda Dünyanın tanıdığı Balkız’ın yediği balı tattılar. Ayrıca Belediye Başkanı Selami Savaş’ın destekleri ile Sarıkaya Mağarası’nın eşsiz güzelliğinde serinlediler.
Belediye Başkanı Savaş ilçeyi tanıtmak için organizasyonlarına devam ediyor

Birçok turizm destinasyonuna ev sahipliği yapan ancak tanıtımda büyük sorun yaşayan Yığılca İlçesi, Selami Savaş’ın belediye başkanı olmasıyla birlikte tanıtım atağına kalktı. İlçenin tanıtımı için birçok projeyi peş peşe hayata geçiren Belediye Başkanı Savaş, Üniversitelerin öğrenci kulüplerini de ilçede ağırlıyor.Düzce’nin en çok turizm destinasyonuna sahip ilçeleri arasında yer alan Yığılca İlçesi, geçmişte yeteri kadar tanıtılamamıştı.

Ancak son dönemde sahip olduğu turizm değerlerini tanıtmaya başlayan ve hem il genelinde hem de ülke genelinde tanıtım çalışmaları yapılırken 31 Mart seçimleriyle birlikte Belediye Başkanı seçilen Selami Savaş ile ilçenin tanıtım çalışmaları hız kazandı. Özellikle gençliğinin verdiği enerjiyi de Yığılca’nın tanıtımına harcayan Belediye Başkanı Selami Savaş, Düzce’ye Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen öğrencileri ilçesinde ağırladı. Etkinliğe 190 öğrenci katıldı. Öğrenciler Saklıkent Şelalesi’nde suyun sesini dinleyip, ormanlarda Dünyanın tanıdığı Balkız’ın yediği balı tattılar. Ayrıca Belediye Başkanı Selami Savaş’ın destekleri ile Sarıkaya Mağarası’nın eşsiz güzelliğinde serinlediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.