Sel hasarları giderilecek

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 04.12.2023 - 15:58, Güncelleme: 04.12.2023 - 16:36
 

Sel hasarları giderilecek

İl Genel Meclisi Aralık Ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıların ilk gününde 85 milyon TL’lik ek ödenek gündeme alındı.
Geçtiğimiz aylarda birçok ilçe ve merkeze bağlı köylerde hasara neden olan sel felaketinin yaralarının sarılması için çalışmalar devam ederken İl Genel Meclisi Aralık Ayı toplantılarının ilk gününe de damgasını vurdu. Toplantıların ilk gününde selde hasar gören yapıların onarılması için gereken 85 milyon TL’lik ek ödenek talebi meclis gündemine geldi. Gündeme alınan talep Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi. Ödeneğin kesinleşmesiyle birlikte selden hasar gören ve yapımına başlanan köprü, menfez, yol ve su hatlarının onarımı gerçekleştirilecek.
İl Genel Meclisi Aralık Ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıların ilk gününde 85 milyon TL’lik ek ödenek gündeme alındı.

Geçtiğimiz aylarda birçok ilçe ve merkeze bağlı köylerde hasara neden olan sel felaketinin yaralarının sarılması için çalışmalar devam ederken İl Genel Meclisi Aralık Ayı toplantılarının ilk gününe de damgasını vurdu. Toplantıların ilk gününde selde hasar gören yapıların onarılması için gereken 85 milyon TL’lik ek ödenek talebi meclis gündemine geldi. Gündeme alınan talep Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Ödeneğin kesinleşmesiyle birlikte selden hasar gören ve yapımına başlanan köprü, menfez, yol ve su hatlarının onarımı gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.