DTSO Başkanı Bıyık’tan Kurban Bayramı Mesajı

Gündem 27.06.2023 - 18:28, Güncelleme: 27.06.2023 - 18:28
 

DTSO Başkanı Bıyık’tan Kurban Bayramı Mesajı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Erdoğan Bıyık mesajında paylaşma duygusuna vurgu yaparak, Düzcelilerin, Türk ve İslam Aleminin Kurban Bayramını kutladı. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdoğan Bıyık, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kurban Bayramı Birliktelik Ortamından Feyz AlmaktırDüzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kurban Bayramı, paylaşmak, elindekini mazlumlara ikram etmek ve oluşan birliktelik ortamından feyz almaktır. Dünya genelinde, İslam coğrafyalarında milyonlarca Müslüman bu ibadeti ifa ederek bu mutluluk ve coşkuyu çevresindekilerle paylaşacaktır. Tüm bu duygu ve düşüncelerimizle; Dinimizin sosyal eşitliğe, paylaşıma, kardeşliğe ve hakkaniyete verdiği önemin en belirgin sembollerinden biri olan Kurban Bayramı’nın üyelerimize, milletimize ve tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini niyaz ediyoruz”
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Erdoğan Bıyık mesajında paylaşma duygusuna vurgu yaparak, Düzcelilerin, Türk ve İslam Aleminin Kurban Bayramını kutladı. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdoğan Bıyık, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi: “ Kurban Bayramı Birliktelik Ortamından Feyz AlmaktırDüzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık mesajında şu ifadelere yer verdi: “ Kurban Bayramı, paylaşmak, elindekini mazlumlara ikram etmek ve oluşan birliktelik ortamından feyz almaktır. Dünya genelinde, İslam coğrafyalarında milyonlarca Müslüman bu ibadeti ifa ederek bu mutluluk ve coşkuyu çevresindekilerle paylaşacaktır. Tüm bu duygu ve düşüncelerimizle; Dinimizin sosyal eşitliğe, paylaşıma, kardeşliğe ve hakkaniyete verdiği önemin en belirgin sembollerinden biri olan Kurban Bayramı’nın üyelerimize, milletimize ve tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini niyaz ediyoruz”

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.