BAŞSAVCI EMRE HÜR HABER EKİBİNİ KABUL ETTİ

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 06.09.2023 - 16:29, Güncelleme: 06.09.2023 - 16:29
 

BAŞSAVCI EMRE HÜR HABER EKİBİNİ KABUL ETTİ

Düzce’ye geldiği günden beri hem uyuşturucu ile mücadelede hem yeni adliye binasında ve vatandaşa yardımcı olan yaklaşımıyla başarılı grafik çizen Başsavcı Yasin Emre’yi Düzce Hür Haber ekibi ziyaret etti.
Düzce’ye atanalı kısa bir zaman olmasına rağmen yaptığı başarılı çalışmaların yanı sıra hem uyuşturucu ile mücadelede etkin rol oynayan, zehir tacirlerine göz açtırmayan Başsavcı Yasin Emre, adliye binasının yeniden düzenlenmesi için de yoğun çaba harcadı. Bütün bu çalışmaların yanı sıra vatandaşa da adaletli davranarak herkesimin sempatisini kazanan Başsavcı Yasin Emre’yi makamında Düzce Hür Haber Yönetimi ziyaret etti. Lions Car Yönetim kurulu üyesi Hürkerim Küçükusta’nın il dışında olması nedeniyle katılamadığı ziyarete Lions Car ve Hür Haber Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Algün, Yönetim Kurulu üyesi Av. Mecnun Yüksel ve Hür Haber Gazetesi ve www.duzcehurhaber.com haber koordinatörü Selçuk Akyol katıldı.  Ziyarete Düzce’nin genel durumu değerlendirilirken Lions Car ve Düzce Hür Haber Gazetesi Yönetim Kurulu , Düzce’ye kısa süre önce atanmasına rağmen başarılı çalışmalarından dolayı Başsavcı Yasin Emre’ye teşekkür etti. Yasin Emre ise basının önemine vurgu yaparak, bütün çalışmaların Düzce’nin daha yaşanabilir bir şehir olması için yapıldığını ifade ederek, ziyaretten dolayı teşekkür etti.
Düzce’ye geldiği günden beri hem uyuşturucu ile mücadelede hem yeni adliye binasında ve vatandaşa yardımcı olan yaklaşımıyla başarılı grafik çizen Başsavcı Yasin Emre’yi Düzce Hür Haber ekibi ziyaret etti.

Düzce’ye atanalı kısa bir zaman olmasına rağmen yaptığı başarılı çalışmaların yanı sıra hem uyuşturucu ile mücadelede etkin rol oynayan, zehir tacirlerine göz açtırmayan Başsavcı Yasin Emre, adliye binasının yeniden düzenlenmesi için de yoğun çaba harcadı. Bütün bu çalışmaların yanı sıra vatandaşa da adaletli davranarak herkesimin sempatisini kazanan Başsavcı Yasin Emre’yi makamında Düzce Hür Haber Yönetimi ziyaret etti. Lions Car Yönetim kurulu üyesi Hürkerim Küçükusta’nın il dışında olması nedeniyle katılamadığı ziyarete Lions Car ve Hür Haber Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Algün, Yönetim Kurulu üyesi Av. Mecnun Yüksel ve Hür Haber Gazetesi ve www.duzcehurhaber.com haber koordinatörü Selçuk Akyol katıldı. 
Ziyarete Düzce’nin genel durumu değerlendirilirken Lions Car ve Düzce Hür Haber Gazetesi Yönetim Kurulu , Düzce’ye kısa süre önce atanmasına rağmen başarılı çalışmalarından dolayı Başsavcı Yasin Emre’ye teşekkür etti. Yasin Emre ise basının önemine vurgu yaparak, bütün çalışmaların Düzce’nin daha yaşanabilir bir şehir olması için yapıldığını ifade ederek, ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.