Akaryakıt ihmali korkutuyor

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 18.12.2023 - 14:10, Güncelleme: 18.12.2023 - 14:10
 

Akaryakıt ihmali korkutuyor

Nalbantoğlu’nda belediyeye ait akaryakıt tankından belediye ekiplerinin hiçbir güvenlik önlem almadan yaptığı akaryakıt ikmali, mahalle halkını tedirgin ediyor.
. Yetkililere defalarca başvuru yaptıklarını belirten mahalle sakinleri halen güvenlik alınmadan ikmal yapıldığını belirterek, tedirginlik yaşadıklarını dile getiriyor. Düzce’nin Nalbantoğlu Mahallesi’nde muhtarlık yanına Düzce belediyesi tarafından akaryakıt tankı konuldu. Çalışma yapan belediye ekipleri ise bu tankere gelerek akaryakıtlarını alıyor. Ancak akaryakıt ikmali sırasında çalışanlar hiçbir güvenlik önlemi almadan ikmali gerçekleştiriyor. Hatta bazı çalışanlar ise ikmal sırasında sigara ile araçlarına akaryakıt alıyor. Güvenlik önlemlerinin hiçe sayıldığı ikmaller sırasında vatandaşlar kabusu yaşıyor. Akaryakıt ikmali bitinceye kadar yürekleri ağızlarına geldiğini belirten mahalle sakinleri, gerekli önlemlerin alınması için yetkililere başvurduklarını ancak hiçbir önlem alınmadığını dile getirdiler.     
Nalbantoğlu’nda belediyeye ait akaryakıt tankından belediye ekiplerinin hiçbir güvenlik önlem almadan yaptığı akaryakıt ikmali, mahalle halkını tedirgin ediyor.

. Yetkililere defalarca başvuru yaptıklarını belirten mahalle sakinleri halen güvenlik alınmadan ikmal yapıldığını belirterek, tedirginlik yaşadıklarını dile getiriyor.

Düzce’nin Nalbantoğlu Mahallesi’nde muhtarlık yanına Düzce belediyesi tarafından akaryakıt tankı konuldu. Çalışma yapan belediye ekipleri ise bu tankere gelerek akaryakıtlarını alıyor. Ancak akaryakıt ikmali sırasında çalışanlar hiçbir güvenlik önlemi almadan ikmali gerçekleştiriyor. Hatta bazı çalışanlar ise ikmal sırasında sigara ile araçlarına akaryakıt alıyor.

Güvenlik önlemlerinin hiçe sayıldığı ikmaller sırasında vatandaşlar kabusu yaşıyor. Akaryakıt ikmali bitinceye kadar yürekleri ağızlarına geldiğini belirten mahalle sakinleri, gerekli önlemlerin alınması için yetkililere başvurduklarını ancak hiçbir önlem alınmadığını dile getirdiler.     

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.