Polislerin sürprizini gören otizmli Hakan Emir gözyaşlarını tutamadı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 26.05.2024 - 10:06, Güncelleme: 26.05.2024 - 19:04
 

Polislerin sürprizini gören otizmli Hakan Emir gözyaşlarını tutamadı

Otizmli 8 yaşındaki Hakan Emir Ustaoğlu’nun 8.’nci yaşına unutulmaz sürpriz ile girdi. Özel miniğin doğum günü olduğunu öğrenen polisler, 8 yaşına giren Hakan Emir’e kaldırımda sürpriz yaptı. Polislerin pastayla yaptığı doğum günü kutlaması, özel miniği gözyaşlarına boğdu.
Düzce’de 8 yaşındaki Hakan Emir Ustaoğlu 8 yaşına unutulmaz sürprizle girdi. Hakan Emir Ustaoğlu  yakınları polis ekiplerine ulaşarak, özel durumu olan Hakan Emir’in doğum günü olduğunu ve kendisine sürpriz yapmak istediklerini söylediler. Hakan Emir Ustaoğlu’nun yakınlarının talebini kırmayan Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı motosikletili ve araçlı ekipler, Hakan Emir’in evinin önüne siren çalarak geldi. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında araçlarında ve motorlarından inen ekipleri beklemeyen Hakan Emir ise Atatürk Bulvarındaki evinden aşağıya indi. Karşısında polisleri gören Hakan Emir, kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Polislerin ellerindeki pasta gören Hakan Emir, gözyaşlarına hakim olamadı. Özel çocuğun ağlaması polisleri de duygulandırdı. Ancak polisler, Hakan Emir Ustaoğlu’nu kucaklayarak hem doğum gününü kutladılar hem de gözyaşlarını sildiler. Polislerin elindeki pastanın mumlarını üfleyen Hakan Emir Ustaoğlu’na polis abi ve ablalarının diğer sürprizi de motosikletle gezdirmek oldu. Özel miniği motosiklete bindiren polisler, kaskını da takarak kısa süreli polis motosikletiyle gezdirdiler. Hakan Emir çok duygulandığını söyleyerek polislere teşekkür etti.
Otizmli 8 yaşındaki Hakan Emir Ustaoğlu’nun 8.’nci yaşına unutulmaz sürpriz ile girdi. Özel miniğin doğum günü olduğunu öğrenen polisler, 8 yaşına giren Hakan Emir’e kaldırımda sürpriz yaptı. Polislerin pastayla yaptığı doğum günü kutlaması, özel miniği gözyaşlarına boğdu.

Düzce’de 8 yaşındaki Hakan Emir Ustaoğlu 8 yaşına unutulmaz sürprizle girdi. Hakan Emir Ustaoğlu  yakınları polis ekiplerine ulaşarak, özel durumu olan Hakan Emir’in doğum günü olduğunu ve kendisine sürpriz yapmak istediklerini söylediler.

Hakan Emir Ustaoğlu’nun yakınlarının talebini kırmayan Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı motosikletili ve araçlı ekipler, Hakan Emir’in evinin önüne siren çalarak geldi.

Vatandaşların şaşkın bakışları arasında araçlarında ve motorlarından inen ekipleri beklemeyen Hakan Emir ise Atatürk Bulvarındaki evinden aşağıya indi. Karşısında polisleri gören Hakan Emir, kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Polislerin ellerindeki pasta gören Hakan Emir, gözyaşlarına hakim olamadı. Özel çocuğun ağlaması polisleri de duygulandırdı.

Ancak polisler, Hakan Emir Ustaoğlu’nu kucaklayarak hem doğum gününü kutladılar hem de gözyaşlarını sildiler. Polislerin elindeki pastanın mumlarını üfleyen Hakan Emir Ustaoğlu’na polis abi ve ablalarının diğer sürprizi de motosikletle gezdirmek oldu. Özel miniği motosiklete bindiren polisler, kaskını da takarak kısa süreli polis motosikletiyle gezdirdiler.

Hakan Emir çok duygulandığını söyleyerek polislere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.