Saldırgan yakalandı

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 28.05.2024 - 15:45, Güncelleme: 28.05.2024 - 15:45
 

Saldırgan yakalandı

Otoyol tesislerinde meydana gelen silahlı saldırı olayının faili jandarma ekiplerini yaptığı başarılı operasyon ile yakalanarak adli makamlara teslim edildi.
Dün meydana gelen olayda Anadolu otoyolu üzerinde bulunan dinlenme tesislerinde alacak verecek meselesi nedeniyle silahlı saldırı meydana gelmişti. E.Ç. isimli şahıs ile D.C. arasında alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüşmüş ve D.C. yanındaki silah ile 2 el ateş ederek E.Ç.’yi yaralamıştı. Olay ardından ise D.C. olay yerinden kaçmıştı.Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları titiz çalışma sonrası D.C.’yi olayda kullandığı silah ile birlikte yakaladı. Şüpheli D.C. gözaltına alınarak Düzce İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Burada işlemleri tamamlanan D.C. mahkemeye çıkartıldı.
Otoyol tesislerinde meydana gelen silahlı saldırı olayının faili jandarma ekiplerini yaptığı başarılı operasyon ile yakalanarak adli makamlara teslim edildi.

Dün meydana gelen olayda Anadolu otoyolu üzerinde bulunan dinlenme tesislerinde alacak verecek meselesi nedeniyle silahlı saldırı meydana gelmişti. E.Ç. isimli şahıs ile D.C. arasında alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüşmüş ve D.C. yanındaki silah ile 2 el ateş ederek E.Ç.’yi yaralamıştı.

Olay ardından ise D.C. olay yerinden kaçmıştı.Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları titiz çalışma sonrası D.C.’yi olayda kullandığı silah ile birlikte yakaladı. Şüpheli D.C. gözaltına alınarak Düzce İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Burada işlemleri tamamlanan D.C. mahkemeye çıkartıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.