Düzcespor Başkanı Mehmet Saygun başkan seçildi

Spor (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 24.05.2024 - 17:30, Güncelleme: 24.05.2024 - 19:33
 

Düzcespor Başkanı Mehmet Saygun başkan seçildi

Önceki kongrelerde başkan adayı çıkmadığı için kayyum yönetimi tarafından yönetilen Düzcespor’da yapılan olağan kongrede Mehmet Saygun yeniden başkan seçildi.
Rahatsızlığı için kongreye katılamayan Mehmet Saygun önümüzdeki günlerde yönetim kurulu hazırlayarak kamuoyu ile paylaşacak. Düzcespor Olağan Kongresi’ni Şıralık Mahallesi’nde bulunan tesislerinde gerçekleştirdi. Delegelerin büyük çoğunluğunun oyunu alan Mehmet Saygun yeniden Düzcespor’a başkan olarak seçildi. Daha önce de 2016-2017 futbol sezonunda da Düzcespor kulüp başkanlığı yapan Mehmet Saygun rahatsızlığı nedeniyle kongreye katılamazken önümüzdeki günlerde yönetim kurulunu belirleyerek 2024-2025 futbol sezonunda Düzcespor’un başkanlığını yapacak.
Önceki kongrelerde başkan adayı çıkmadığı için kayyum yönetimi tarafından yönetilen Düzcespor’da yapılan olağan kongrede Mehmet Saygun yeniden başkan seçildi.

Rahatsızlığı için kongreye katılamayan Mehmet Saygun önümüzdeki günlerde yönetim kurulu hazırlayarak kamuoyu ile paylaşacak.  Düzcespor Olağan Kongresi’ni Şıralık Mahallesi’nde bulunan tesislerinde gerçekleştirdi. Delegelerin büyük çoğunluğunun oyunu alan Mehmet Saygun yeniden Düzcespor’a başkan olarak seçildi. Daha önce de 2016-2017 futbol sezonunda da Düzcespor kulüp başkanlığı yapan Mehmet Saygun rahatsızlığı nedeniyle kongreye katılamazken önümüzdeki günlerde yönetim kurulunu belirleyerek 2024-2025 futbol sezonunda Düzcespor’un başkanlığını yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.