Muhalefet yanlış kayaya çattı

Siyaset (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 18.12.2023 - 12:54, Güncelleme: 18.12.2023 - 12:54
 

Muhalefet yanlış kayaya çattı

Milletvekili Ercan Öztürk, sosyal yardımları eleştiren muhalefete meclis kürsüsünden cevap verdi.
Ercan Öztürk, yıllardır görev yaptığı Sosyal Yardımlaşma Vakıfları yardımları üzerinden siyaset yapmaya çalışan muhalefete çok sert cevap verdi.  Muhalefetin sosyal yardımları AK Parti il ve ilçe başkanları dağıtıyor şeklindeki açıklamasına yıllardır Sosyal Yardımlaşma Vakfı tecrübesini de kullanan Milletvekili Ercan Öztürk, çok sert cevap verdi. Ercan Öztürk meclis kürsüsünden iddiaları cevaplandırarak yaptığı konuşmasında; “Çocuklara yalancılığın ne kadar kötü bir şey olduğunu söyleyerek ve yalanların bir gün ortaya çıkacağı uyarısında bulunarak sözlerime başlamak istiyorum. Yaklaşık 30 yıldır Sosyal Yardımları dağıtan vakfın yöneticiliğini yapmış birisi olarak milyonlarca insanımıza ulaştırmış birisi olarak söyleyebilirim ki 1999 yılında 2 çeşit yardım vardı. Şu anda 40 çeşit yardım var. İnsanlarımız o 2 kalem yardımı alabilmek için çırpınırken şu anda vakıflarda bulunan arkadaşlarımız yardımları kapılarına kadar götürüyor. Gönül kimsenin yardımlara ihtiyacı olmasın ister ama maalesef o yardımlara ihtiyacı olan insanlarımız var. Ayrıca huzurevlerinden bahsedildi. Biz yaşlılarımızı sadece huzurevlerine yerleştirmiyoruz. Sosyal çevreleri olsun, yaşıtlarıyla günlerini geçirsinler diye onları evlerinden kapılarından servislerle alıp yaşıtlarının yanlarına da götürüyoruz” dedi.  Ercan Öztürk’ün konuşması milletvekillerinden yoğun alkış aldı.  
Milletvekili Ercan Öztürk, sosyal yardımları eleştiren muhalefete meclis kürsüsünden cevap verdi.

Ercan Öztürk, yıllardır görev yaptığı Sosyal Yardımlaşma Vakıfları yardımları üzerinden siyaset yapmaya çalışan muhalefete çok sert cevap verdi. 

Muhalefetin sosyal yardımları AK Parti il ve ilçe başkanları dağıtıyor şeklindeki açıklamasına yıllardır Sosyal Yardımlaşma Vakfı tecrübesini de kullanan Milletvekili Ercan Öztürk, çok sert cevap verdi. Ercan Öztürk meclis kürsüsünden iddiaları cevaplandırarak yaptığı konuşmasında; “Çocuklara yalancılığın ne kadar kötü bir şey olduğunu söyleyerek ve yalanların bir gün ortaya çıkacağı uyarısında bulunarak sözlerime başlamak istiyorum. Yaklaşık 30 yıldır Sosyal Yardımları dağıtan vakfın yöneticiliğini yapmış birisi olarak milyonlarca insanımıza ulaştırmış birisi olarak söyleyebilirim ki 1999 yılında 2 çeşit yardım vardı. Şu anda 40 çeşit yardım var. İnsanlarımız o 2 kalem yardımı alabilmek için çırpınırken şu anda vakıflarda bulunan arkadaşlarımız yardımları kapılarına kadar götürüyor. Gönül kimsenin yardımlara ihtiyacı olmasın ister ama maalesef o yardımlara ihtiyacı olan insanlarımız var. Ayrıca huzurevlerinden bahsedildi. Biz yaşlılarımızı sadece huzurevlerine yerleştirmiyoruz. Sosyal çevreleri olsun, yaşıtlarıyla günlerini geçirsinler diye onları evlerinden kapılarından servislerle alıp yaşıtlarının yanlarına da götürüyoruz” dedi. 

Ercan Öztürk’ün konuşması milletvekillerinden yoğun alkış aldı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.