Yunus timleri nefes aldırmıyor

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 03.09.2023 - 10:23, Güncelleme: 03.09.2023 - 10:37
 

Yunus timleri nefes aldırmıyor

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı motosikletli Yunuslar asayiş timleri, hafta sonunda Düzce merkeze giriş ve çıkışlarda uygulama yaptı.
Merkeze gelen araçları ve şahısları didik didik arayan timler, şüpheli şahıslar üzerinde ise GBT sorgusu gerçekleştirdi. Düzce’de haftasonu olumsuzluk yaşanmaması için Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Yunus timleri görevleri başındaydı. Şehrin giriş ve çıkışlarında uygulama yapan ekipler, araçları ve şahısları didik didik aradı. Ekipler, Düzcelilerin daha huzurlu bir haftasonu geçirmesi için yaptığı uygulamada ayrıca sürücü belgesi ve kimlik kontrolü de yaptı. Ekipler durumundan şüphelendikleri şahıslar üzerinde ise GBT yaptı. Toplamda 500 aracı tek tek kontrol eden ekipler şüpheli herhangi bir duruma rastlamadı.
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı motosikletli Yunuslar asayiş timleri, hafta sonunda Düzce merkeze giriş ve çıkışlarda uygulama yaptı.

Merkeze gelen araçları ve şahısları didik didik arayan timler, şüpheli şahıslar üzerinde ise GBT sorgusu gerçekleştirdi. Düzce’de haftasonu olumsuzluk yaşanmaması için Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Yunus timleri görevleri başındaydı.

Şehrin giriş ve çıkışlarında uygulama yapan ekipler, araçları ve şahısları didik didik aradı. Ekipler, Düzcelilerin daha huzurlu bir haftasonu geçirmesi için yaptığı uygulamada ayrıca sürücü belgesi ve kimlik kontrolü de yaptı. Ekipler durumundan şüphelendikleri şahıslar üzerinde ise GBT yaptı. Toplamda 500 aracı tek tek kontrol eden ekipler şüpheli herhangi bir duruma rastlamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.