Olimpiyat Işıklarında kaza 5 kişi yaralandı

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 09.06.2024 - 14:15, Güncelleme: 09.06.2024 - 15:20
 

Olimpiyat Işıklarında kaza 5 kişi yaralandı

D-100 Karayolunda onarım çalışması yapılan kavşakta meydana gelen kazada Özel Halk otobüsü ile otomobil çarpıştı.
Kazada otomobilde bulunan 5 kişi yaralandı.Kaza, öğlen saatlerinde D-100 karayolu olimpiyat Işıklı Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre İstanbul istikametinden Anakara istikametine gitmekte olan Abdullah Ö. idaresindeki 81 KH 333 plakalı Opel marka otomobil ile Işıklı kavşaktan şehir merkezine gitmeye çalışan Bülent E.’nin kullandığı Karsan marka özel halk otobüsü çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil D-100 karayolu üzerinde yan yattı. Otomobilde bulunan Sevda B., Seyfullah Ensar U., Sümeyye U., Atiye Ö., İlknur Özdemir U. yaralandı. Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yer sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalesini olay yerinde yaparak ambulanslarla Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk etti.Diğer taraftan otomobil sürücüsü ile otobüs şoförü kısa süreli tartışma yaşadı. Otomobil sürücüsü daha sonra kazanın şokuyla tartışmayı bitirmeye çalışan polis ekipleri ile de tartıştı.
D-100 Karayolunda onarım çalışması yapılan kavşakta meydana gelen kazada Özel Halk otobüsü ile otomobil çarpıştı.

Kazada otomobilde bulunan 5 kişi yaralandı.Kaza, öğlen saatlerinde D-100 karayolu olimpiyat Işıklı Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre İstanbul istikametinden Anakara istikametine gitmekte olan Abdullah Ö. idaresindeki 81 KH 333 plakalı Opel marka otomobil ile Işıklı kavşaktan şehir merkezine gitmeye çalışan Bülent E.’nin kullandığı Karsan marka özel halk otobüsü çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle otomobil D-100 karayolu üzerinde yan yattı. Otomobilde bulunan Sevda B., Seyfullah Ensar U., Sümeyye U., Atiye Ö., İlknur Özdemir U. yaralandı. Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yer sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalesini olay yerinde yaparak ambulanslarla Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk etti.Diğer taraftan otomobil sürücüsü ile otobüs şoförü kısa süreli tartışma yaşadı. Otomobil sürücüsü daha sonra kazanın şokuyla tartışmayı bitirmeye çalışan polis ekipleri ile de tartıştı.

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.