Mustafa Kayıkçı’dan gövde gösterisi

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 08.06.2024 - 19:46, Güncelleme: 08.06.2024 - 20:22
 

Mustafa Kayıkçı’dan gövde gösterisi

Düzce Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Kayıkçı’nın mobil iletişim grubunda yaptığı paylaşım garip karşılanırken,
“Bende boş yok” ifadesi ile Düzce’nin siyasi, iş dünyasını bir araya getiren grubundaki bu paylaşımı “Mustafa Kayıkçı gövde gösterisi yaptı” olarak yorumlandı.Düzce Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği DESOB’un uzun dönemdir başkanlığını yapan aynı zamanda BELTUR Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Kayıkçı mobil iletişim uygulamasının Düzce 81 grubunda anlaşılamayan paylaşım yaptı. Düzce’nin önemli simalarının, siyasilerinin, insanlarının ve binden fazla Düzcelinin yer aldığı grupta genç bir kadın fotoğrafını “Bende boş yok” alt yazısı ile paylaştı. Yanlışlıkla gruba atıldığı anlaşılan paylaşım çok kısa süre içinde kaldırıldı. Mustafa Kayıkçı ise gruptan ayrıldı. Bu fotoğrafın Kayıkçı’nın bir arkadaşına atacağı fotoğrafı yanlışlıkla gruba attığı anlaşılırken grupta bulunanlar ise “Mustafa Kayıkçı gövde gösterisi yapıyor” olarak yorumlamasına neden oldu.
Düzce Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Kayıkçı’nın mobil iletişim grubunda yaptığı paylaşım garip karşılanırken,

“Bende boş yok” ifadesi ile Düzce’nin siyasi, iş dünyasını bir araya getiren grubundaki bu paylaşımı “ Mustafa Kayıkçı gövde gösterisi yaptı” olarak yorumlandı.Düzce Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği DESOB’un uzun dönemdir başkanlığını yapan aynı zamanda BELTUR Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Kayıkçı mobil iletişim uygulamasının Düzce 81 grubunda anlaşılamayan paylaşım yaptı. Düzce’nin önemli simalarının, siyasilerinin, insanlarının ve binden fazla Düzcelinin yer aldığı grupta genç bir kadın fotoğrafını “Bende boş yok” alt yazısı ile paylaştı. Yanlışlıkla gruba atıldığı anlaşılan paylaşım çok kısa süre içinde kaldırıldı. Mustafa Kayıkçı ise gruptan ayrıldı. Bu fotoğrafın Kayıkçı’nın bir arkadaşına atacağı fotoğrafı yanlışlıkla gruba attığı anlaşılırken grupta bulunanlar ise “ Mustafa Kayıkçı gövde gösterisi yapıyor” olarak yorumlamasına neden oldu.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.