Asıl stres şimdi başlıyor

Eğitim (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 09.06.2024 - 15:24, Güncelleme: 09.06.2024 - 15:31
 

Asıl stres şimdi başlıyor

Milyonlarca lise son sınıf öğrencisi ve mezunu YKS maratonunu geride bıraktı. Sınav stresinin sona ermesi ile bu defa da sonuçların açıklanması ve merakla beklenen tercih stresi adayları bekliyor.
Türkiye genelinde 81 il ve KKTC’de ÖSYM tarafından düzenlenen ve 2 milyon 19 bin 709 adayın başvurduğu Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2024-YKS) stresi sınav maratonu son erdi. YKS sınavının son gününde sınavdan çıkan öğrencileri aileleri almaya gelirken sınav sonrası öğrencilerin gerilimleri de objektiflere yansıdı. Aileler sınav merkezlerinden çıkan çocuklarını kucaklayarak karşılarken, sınavın nasıl geçtiği ise akıllara gelen ilk soru oldu. Aileler çocuklarının sınav sonrası heyecanlarını alabilmek için yoğun çaba harcadı.   Stresli günler bitmedi Adaylar için eğitim hayatlarının dönem noktası olan sınav maratonunun bitmesi ile birlikte bambaşka bir stresli dönem başlıyor. Adayların sınav sonuçlarının açıklanması ve tercih belirleme süreci adaylar için yeni stresli günleri de beraberinde getirecek.
Milyonlarca lise son sınıf öğrencisi ve mezunu YKS maratonunu geride bıraktı. Sınav stresinin sona ermesi ile bu defa da sonuçların açıklanması ve merakla beklenen tercih stresi adayları bekliyor.

Türkiye genelinde 81 il ve KKTC’de ÖSYM tarafından düzenlenen ve 2 milyon 19 bin 709 adayın başvurduğu Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2024-YKS) stresi sınav maratonu son erdi. YKS sınavının son gününde sınavdan çıkan öğrencileri aileleri almaya gelirken sınav sonrası öğrencilerin gerilimleri de objektiflere yansıdı. Aileler sınav merkezlerinden çıkan çocuklarını kucaklayarak karşılarken, sınavın n asıl geçtiği ise akıllara gelen ilk soru oldu. Aileler çocuklarının sınav sonrası heyecanlarını alabilmek için yoğun çaba harcadı.  

Stresli günler bitmedi
Adaylar için eğitim hayatlarının dönem noktası olan sınav maratonunun bitmesi ile birlikte bambaşka bir stresli dönem başlıyor. Adayların sınav sonuçlarının açıklanması ve tercih belirleme süreci adaylar için yeni stresli günleri de beraberinde getirecek.

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.