Vatandaşlardan veteriner işlerine açık çağrı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 11.10.2023 - 11:09, Güncelleme: 11.10.2023 - 11:11
 

Vatandaşlardan veteriner işlerine açık çağrı

Şehir merkezindeki park ve bahçelerde insanların kullanması için yapılan tuvalet, banklar ve masalara, sokak hayvanlarının bile yapmayacağı tahribata maruz kalıyor. Parklara çocuklarını getiren vatandaşlar ise durumdan şikayet ederek “Düzce Belediyesi veteriner İşleri Müdürlüğüne şehir magandalarının ehlileştirilmesi için çağrı yaptılar.
Düzce’de ailelerin çocukları ve aileleriyle birlikte vakit geçirmesi için Düzce Belediyesi tarafından yapılan parklar şehir magandalarının kurbanı oluyor. Şehir hayatına adapte olmayan şehir magandaları Düzcelilerin paralarıyla yapılan park, bahçelerdeki tuvalet, bank ve masalara zarar vererek tekrar kullanılmayacak hale getiriyor. Belediye destek hizmetleri ekipleri ise şehir magandalarının kırıp döktüğü yerleri yeniden onarmaya çalışıyor. Aile ve okul eğitimi almaktan uzak kişilerce yapılan saldırılar ise ark ve bahçeleri kullanan vatandaşları isyan ettiriyor. Son olarak yapılan 23 Nisan Parkında özenle yapılan tuvaletlerin kapıları da magandaların hışmından nasibini aldı. Kapıları kırılmak için tekmelenen tuvaletlerin kapı kolları da yerinden söküldü. Kimin hangi amaçla yaptığı belirlenemeyen saldırılardan sonra yine Düzcelilerin parası ile zarar gören yerler yeniden onarıldı.   Düzceliler; “Bu parklar bizlerin paralarıyla yapılıyor ama bazı ahlak ve terbiye yoksunu magandalar buralara zarar vermekten adeta zevk alıyor. Bizler kullanalım diye yapılan bu parklara neden zarar verirler anlaşılır gibi değil. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri sokak hayvanlarını bıraksın önce bu magandaları ehlileştirsin” dediler.         
Şehir merkezindeki park ve bahçelerde insanların kullanması için yapılan tuvalet, banklar ve masalara, sokak hayvanlarının bile yapmayacağı tahribata maruz kalıyor. Parklara çocuklarını getiren vatandaşlar ise durumdan şikayet ederek “Düzce Belediyesi veteriner İşleri Müdürlüğüne şehir magandalarının ehlileştirilmesi için çağrı yaptılar.

Düzce’de ailelerin çocukları ve aileleriyle birlikte vakit geçirmesi için Düzce Belediyesi tarafından yapılan parklar şehir magandalarının kurbanı oluyor. Şehir hayatına adapte olmayan şehir magandaları Düzcelilerin paralarıyla yapılan park, bahçelerdeki tuvalet, bank ve masalara zarar vererek tekrar kullanılmayacak hale getiriyor. Belediye destek hizmetleri ekipleri ise şehir magandalarının kırıp döktüğü yerleri yeniden onarmaya çalışıyor. Aile ve okul eğitimi almaktan uzak kişilerce yapılan saldırılar ise ark ve bahçeleri kullanan vatandaşları isyan ettiriyor. Son olarak yapılan 23 Nisan Parkında özenle yapılan tuvaletlerin kapıları da magandaların hışmından nasibini aldı. Kapıları kırılmak için tekmelenen tuvaletlerin kapı kolları da yerinden söküldü. Kimin hangi amaçla yaptığı belirlenemeyen saldırılardan sonra yine Düzcelilerin parası ile zarar gören yerler yeniden onarıldı.  

Düzceliler; “Bu parklar bizlerin paralarıyla yapılıyor ama bazı ahlak ve terbiye yoksunu magandalar buralara zarar vermekten adeta zevk alıyor. Bizler kullanalım diye yapılan bu parklara neden zarar verirler anlaşılır gibi değil. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri sokak hayvanlarını bıraksın önce bu magandaları ehlileştirsin” dediler.         

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.