Spor Akademisi Erkek Voleybol Takımı liderliğini korudu

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2024 - 16:40, Güncelleme: 29.01.2024 - 16:40
 

Spor Akademisi Erkek Voleybol Takımı liderliğini korudu

Düzce Belediyesi Spor Akademisi Erkek Voleybol Takımı “Konuralp Beyleri”, evinde konuk ettiği Ankara temsilcisi Yedidağ Spor’u 3-2 yenerek zirvedeki yerini korudu.
Düzce’yi TVF 2. Lig’de temsil eden Düzce Belediyesi Spor Akademisi Erkek Voleybol Takımı, hanesine yazdığı puanlar ile play-off yolunda emin adımlarla ilerliyor. Geçtiğimiz hafta karşılaştığı Ankara Barosu Voleybol takımını 3-0 yenerek başkentten 3 puanla dönen Konuralp Beyleri, bu hafta da Düzce Bahçeşehir Spor Salonu’nda bir başka Ankara temsilcisi Yedidağ Spor’u konuk etti.Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün de izlediği ve takımı desteklediği karşılaşmada, Konuralp Beyleri, 2-0 geriye düştükleri karşılaşmayı 3-2 önde tamamlamayı başardı.Hanesine yazdırdığı puanlar ile play-off yolunda bir eşiği daha geçerek, grubundaki liderliğini sürdüren temsilc
Düzce Belediyesi Spor Akademisi Erkek Voleybol Takımı “Konuralp Beyleri”, evinde konuk ettiği Ankara temsilcisi Yedidağ Spor’u 3-2 yenerek zirvedeki yerini korudu.

Düzce’yi TVF 2. Lig’de temsil eden Düzce Belediyesi Spor Akademisi Erkek Voleybol Takımı, hanesine yazdığı puanlar ile play-off yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Geçtiğimiz hafta karşılaştığı Ankara Barosu Voleybol takımını 3-0 yenerek başkentten 3 puanla dönen Konuralp Beyleri, bu hafta da Düzce Bahçeşehir Spor Salonu’nda bir başka Ankara temsilcisi Yedidağ Spor’u konuk etti.Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün de izlediği ve takımı desteklediği karşılaşmada, Konuralp Beyleri, 2-0 geriye düştükleri karşılaşmayı 3-2 önde tamamlamayı başardı.Hanesine yazdırdığı puanlar ile play-off yolunda bir eşiği daha geçerek, grubundaki liderliğini sürdüren temsilc

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.