Sağlıkçılar bu defa da Çilimli’de öğrencilerle buluştu

Sağlık (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 03.06.2024 - 14:27, Güncelleme: 03.06.2024 - 14:27
 

Sağlıkçılar bu defa da Çilimli’de öğrencilerle buluştu

Sağlık İl Müdürlüğü tarafından acil sağlık hizmetlerinin tanıtılması için yapılan organizasyonda Acil Sağlık Hizmetleri ve Ambulans Servisi ekipleri ve UMKE ekipleri Çilimli’de öğrencilerle bir araya geldi. Sağlık ekipleri hem bilgilendirme yaptı hem de ilk yardım durumunda yapılması gerekenleri öğrencilere anlattı.
Sağlık İl Müdürlüğü’ne bağlı Acil Sağlık Hizmetleri ve Ambulans Servisi ekipleri ile doğal afetlerde arama kurtarma ve ilk yardım yapmak için kurulan Ulusam Medikal Kurtarma Ekipleri(UMKE) Çilimli Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir araya geldi.Trafik kazası, yaralanma, yangın gibi acil durumlarda yaralılara ilk müdahalelerini yapan acil sağlık ekipleri yaptıkları çalışmaları öğrencilere anlattı. Ayrıca ekipler ilk yardım yapılması gereken durumlarla karşılaşan öğrencilerin neler yapmaları gerektiğini de anlattılar.Sağlık İl Müdürlüğü bünyesinde doğal afetlerde ihtiyacı olan, yardıma ihtiyaç duyanlara medikal ilk yardımı ulaştırmak için kurulan UMKE ekipleri de doğal afetleri, yaptıkları çalışmaları ve kullandıkları teçhizat ve ekipmanları Anadolu Lisesi öğrencileri ile paylaştılar. Sağlık İl Müdürlüğü ekipleri Anadolu Lisesi’nin girişinde kurdukları stantları Çilimli Kaymakamı Furkan Furkan Alpay, Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız, Sağlık İl Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Kızılay Başkanı Av. Halil Aydın da ziyaret etti. Ziyarette Sağlık İl Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Kaymakam Alpay ve Belediye Başkanı Yıldız’a acil sağlık hizmetleri ve UMKE ekiplerinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Sağlık İl Müdürlüğü tarafından acil sağlık hizmetlerinin tanıtılması için yapılan organizasyonda Acil Sağlık Hizmetleri ve Ambulans Servisi ekipleri ve UMKE ekipleri Çilimli’de öğrencilerle bir araya geldi. Sağlık ekipleri hem bilgilendirme yaptı hem de ilk yardım durumunda yapılması gerekenleri öğrencilere anlattı.

Sağlık İl Müdürlüğü’ne bağlı Acil Sağlık Hizmetleri ve Ambulans Servisi ekipleri ile doğal afetlerde arama kurtarma ve ilk yardım yapmak için kurulan Ulusam Medikal Kurtarma Ekipleri(UMKE) Çilimli Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir araya geldi.Trafik kazası, yaralanma, yangın gibi acil durumlarda yaralılara ilk müdahalelerini yapan acil sağlık ekipleri yaptıkları çalışmaları öğrencilere anlattı.

Ayrıca ekipler ilk yardım yapılması gereken durumlarla karşılaşan öğrencilerin neler yapmaları gerektiğini de anlattılar.Sağlık İl Müdürlüğü bünyesinde doğal afetlerde ihtiyacı olan, yardıma ihtiyaç duyanlara medikal ilk yardımı ulaştırmak için kurulan UMKE ekipleri de doğal afetleri, yaptıkları çalışmaları ve kullandıkları teçhizat ve ekipmanları Anadolu Lisesi öğrencileri ile paylaştılar.

Sağlık İl Müdürlüğü ekipleri Anadolu Lisesi’nin girişinde kurdukları stantları Çilimli Kaymakamı Furkan Furkan Alpay, Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız, Sağlık İl Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Kızılay Başkanı Av. Halil Aydın da ziyaret etti. Ziyarette Sağlık İl Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Kaymakam Alpay ve Belediye Başkanı Yıldız’a acil sağlık hizmetleri ve UMKE ekiplerinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.