Ramazan pidesi fiyatları Düzce'de ne kadar? 2024 Pide fiyatı açıklandı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 26.02.2024 - 11:39, Güncelleme: 26.02.2024 - 12:20
 

Ramazan pidesi fiyatları Düzce'de ne kadar? 2024 Pide fiyatı açıklandı

Ramazan ayı gelirken pide fiyatları da merak konusu oldu.
İşte 2024 Ramazan Pidesi fiyatları İftar sofralarının vazgeçilmez ramazan tadı olan pide fiyatlarıyla ilgili olarak Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Ramazan pidesinin fiyatının 15 lira olduğunu açıkladı. Ancak Düzce’de fırıncıların gözü kulağı ay sonunda yapılacak toplantıya çevrildi. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte iftar sofralarının vazgeçilmez tadı ramazan pidesi fiyatları da merak konusu oldu. Her yıl Ramazan öncesinde yapılan toplantı ile belirlenen pide fiyatları konusunda Türkiye Fırıncılar Federasyonu ön açıklama yaparak pide fiyatlarını ve gramajını açıkladı. Düzce'de Pide Fiyatları Ne Kadar Olacak Ancak Düzce’de pide fiyatları ay sonunda yapılacak toplantı ile belirlenecek. Düzce Fırıncılar Odası Başkanı İbrahim Korkmaz, pide fiyatları konusunda toplantı öncesi tahminini dile getirerek; “Ay sonunda toplantı yapacağız. O toplantıda fiyatlar belli olacak. Ancak tahmini olarak 320-330 gram pide fiyatının 20 TL olmasını bekliyoruz” dedi.Federasyon 300 gram pideyi 15 TL olarak açıkladı. Geçen yıl 250 gramı 10 TL olan Ramazan pidesi, bu yıl 300 gramı 15 TL olarak tüketiciyle buluşacak. Konuya ilişkin açıklama yapan Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı, 2024 yılı Ramazan ayı pide fiyatlarını 15 liradan satışa sunacaklarını açıkladı. Balcı, "Geçen sene un fiyatı 380 liradan 800 liraya çıktı. Yüzde 110 zam var. Pidedeki işçilik 360 liradan 810 liraya çıktı. İşçilik giderleri ise720 liradan 1360 liraya yükseldi. Geçen sene Türkiye'de uygulanan pide fiyatı 33 buçuk liradan satışa sunuldu. Bu sene görüşmelerimizde neticesinde azami fiyat 60 lira olacak. Yüzde seksen artış yapıldı.
Ramazan ayı gelirken pide fiyatları da merak konusu oldu.

İşte 2024 Ramazan Pidesi fiyatları
İftar sofralarının vazgeçilmez ramazan tadı olan pide fiyatlarıyla ilgili olarak Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Ramazan pidesinin fiyatının 15 lira olduğunu açıkladı.

Ancak Düzce’de fırıncıların gözü kulağı ay sonunda yapılacak toplantıya çevrildi. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte iftar sofralarının vazgeçilmez tadı ramazan pidesi fiyatları da merak konusu oldu. Her yıl Ramazan öncesinde yapılan toplantı ile belirlenen pide fiyatları konusunda Türkiye Fırıncılar Federasyonu ön açıklama yaparak pide fiyatlarını ve gramajını açıkladı.

Düzce'de Pide Fiyatları Ne Kadar Olacak
Ancak Düzce’de pide fiyatları ay sonunda yapılacak toplantı ile belirlenecek. Düzce Fırıncılar Odası Başkanı İbrahim Korkmaz, pide fiyatları konusunda toplantı öncesi tahminini dile getirerek; “Ay sonunda toplantı yapacağız. O toplantıda fiyatlar belli olacak. Ancak tahmini olarak 320-330 gram pide fiyatının 20 TL olmasını bekliyoruz” dedi.Federasyon 300 gram pideyi 15 TL olarak açıkladı.

Geçen yıl 250 gramı 10 TL olan Ramazan pidesi, bu yıl 300 gramı 15 TL olarak tüketiciyle buluşacak. Konuya ilişkin açıklama yapan Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı, 2024 yılı Ramazan ayı pide fiyatlarını 15 liradan satışa sunacaklarını açıkladı. Balcı, "Geçen sene un fiyatı 380 liradan 800 liraya çıktı. Yüzde 110 zam var. Pidedeki işçilik 360 liradan 810 liraya çıktı. İşçilik giderleri ise720 liradan 1360 liraya yükseldi. Geçen sene Türkiye'de uygulanan pide fiyatı 33 buçuk liradan satışa sunuldu. Bu sene görüşmelerimizde neticesinde azami fiyat 60 lira olacak. Yüzde seksen artış yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.