Oppenheimer'ın yönetmeni Christopher Nolan şövalyelik ünvanı alacak

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 30.03.2024 - 12:14, Güncelleme: 30.03.2024 - 12:14
 

Oppenheimer'ın yönetmeni Christopher Nolan şövalyelik ünvanı alacak

Oscar ödül töreninde en iyi film dahil 7 dalda ödül kazanan “Oppenheimer” bu yılın en ses getiren projesi oldu. Oppenheimer'ın yönetmeni Christopher Nolan'a şövalyelik ünvanı verileceği öğrenildi.
Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından düzenlenen ve halk arasında Oscar Ödülleri olarak da bilinen Akademi Ödülleri geçtiğimiz günlerde 96'ncı kez sahiplerini buldu. Komedyen Jimmy Kimmel'in sunuculuğunda Los Angeles'taki Dolby Tiyatro'sunda gerçekleştirilen ödül törenine en iyi film dahil 7 dalda ödül kazanan "Oppenheimer" damga vurdu. En iyi yönetmen ödülünü "Oppenheimer" ile Christopher Nolan alırken, en iyi erkek oyuncu da "Oppenheimer"daki rolüyle Cillian Murphy seçildi. Robert Downey Jr. "Oppenheimer"daki rolüyle en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında ödüle layık görülürken, "Oppenheimer" en iyi orijinal film müziği, sinematografi ve en iyi kurgu dallarında da ödül kazandı. CHRISTOPHER NOLAN'A ŞÖVALYELİK ÜNVANI VERİLECEK Filmin başarısının ardından ünlü yönetmen Christopher Nolan'a şövalyelik ünvanı verileceği öğrenildi. Nolan artık, "Sir Christopher Nolan" olarak anılacak. Yönetmenin eşi Emma Thomas, Nolan'ın çoğu filminin yapımcılığını üstlendi ve çift uzun bir süredir her projede birlikte çalışıyor. Emma Thomas'a da sinema sektörüne katkılarından dolayı "dame" ünvanı verilecek.
Oscar ödül töreninde en iyi film dahil 7 dalda ödül kazanan “Oppenheimer” bu yılın en ses getiren projesi oldu. Oppenheimer'ın yönetmeni Christopher Nolan'a şövalyelik ünvanı verileceği öğrenildi.

Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından düzenlenen ve halk arasında Oscar Ödülleri olarak da bilinen Akademi Ödülleri geçtiğimiz günlerde 96'ncı kez sahiplerini buldu.

Komedyen Jimmy Kimmel'in sunuculuğunda Los Angeles'taki Dolby Tiyatro'sunda gerçekleştirilen ödül törenine en iyi film dahil 7 dalda ödül kazanan "Oppenheimer" damga vurdu.


En iyi yönetmen ödülünü "Oppenheimer" ile Christopher Nolan alırken, en iyi erkek oyuncu da "Oppenheimer"daki rolüyle Cillian Murphy seçildi. Robert Downey Jr. "Oppenheimer"daki rolüyle en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında ödüle layık görülürken, "Oppenheimer" en iyi orijinal film müziği, sinematografi ve en iyi kurgu dallarında da ödül kazandı.

CHRISTOPHER NOLAN'A ŞÖVALYELİK ÜNVANI VERİLECEK

Filmin başarısının ardından ünlü yönetmen Christopher Nolan'a şövalyelik ünvanı verileceği öğrenildi.

Nolan artık, "Sir Christopher Nolan" olarak anılacak. Yönetmenin eşi Emma Thomas, Nolan'ın çoğu filminin yapımcılığını üstlendi ve çift uzun bir süredir her projede birlikte çalışıyor. Emma Thomas'a da sinema sektörüne katkılarından dolayı "dame" ünvanı verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.