Neptün S şeklini alıyor! Aşk, para ve kariyer konusunda kriz kalmıyor, akraba dedikodularına dikkat

Yaşam (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 05.12.2023 - 10:51, Güncelleme: 05.12.2023 - 10:51
 

Neptün S şeklini alıyor! Aşk, para ve kariyer konusunda kriz kalmıyor, akraba dedikodularına dikkat

Astrolog Özlem Recep 5 Aralık 2023 günü burçları kaleme aldı. Neptün S şeklinde ve burçlara çeşitli uyarılar var. Peki bugün burçları hangi sürprizler bekliyor?
Koçlar bugün sağlıklarına karşı temkinli olmalı. Yengeçler akrabalarının dedikodularına maruz kalabilir. Peki bugün burçları neler bekliyor? 5 ARALIK 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI Koç: Sevgili Koç, bugün Neptün gezegeni S pozisyona giriyor. Ameliyat ve operasyonlar açısından hem bugün hem de önümüzdeki bir kaç gün dikkatli olman gerekiyor. İş hayatı açısından karar almamak önemli. Boğa: Sevgili Boğa, bugün Neptün gezegeni S pozisyona giriyor. Kalabalık ortamlarda güvendiğin kişilere dikkat etmen gerekiyor. Özel hayatınla ilgili bazı karşılaştığın konular hayal kırıklığına uğratmaması için geçmişi kapatmak önemli. İkizler: Sevgili İkizler, bugün Neptün gezegeni S pozisyona giriyor. İş hayatın açısından dengede olmalısın. Kandırılmalara açıksın. Evinle ilgilenip kendi içine yönelmen ruhuna iyi gelecektir. Yengeç: Sevgili Yengeç, bugün Neptün gezegeni S pozisyona giriyor. Uzak - yakın akrabalarınla ilgili dedikodulara açık bir zaman dilimi. Eğitimde ve sınavlarda dikkatini toplamalısın. Trafikte dikkatli olmalısın. Aslan: Sevgili Aslan, bugün Neptün gezegeni S pozisyona giriyor. Ameliyat ve sağlık problemlerine karşılık güvenilir doktorlarla ilerlemen önemli. Özel hayatında cinsel hastalıklara karşı dikkatli olmalısın. Başak: Sevgili Başak, bugün Neptün gezegeni S pozisyona giriyor. İlişkilerinde ve ortaklı projelerde temkinli adım atmak önemli. Bazı kişilerin gerçek niyetlerini fark edeceksin. Terazi: Sevgili Terazi, bugün Neptün gezegeni S pozisyona giriyor. İş hayatında riskli adımlar atmamalısın. Eş zamanlıklara güvenirken, geçmişten gelen bilinmeyen pek çok sır ortaya çıkmak üzere. Akrep: Sevgili Akrep, bugün Neptün gezegeni S pozisyona giriyor. Özel hayatınla ilgili aldığın kararları sorgulama vakti. Uluslararası işler, planlar ve organizasyonlar açısından planlamaların hız kazanabilir. Yay: Sevgili Yay, bugün Neptün gezegeni S pozisyona giriyor. Evinin içinde görünmeyen kazalar, doğalgaz ve su baskınlarına dikkat etmelisin. Salgın hastalıklara karşı dikkatli olmalısın. Kariyerine yönelmek ruhuna iyi gelecek. Oğlak: Sevgili Oğlak, bugün Neptün gezegeni S pozisyona giriyor. Kısa yolculuk planları sırasında sisli havalara ve trafikte dikkatli olmaya özen göstermen gerekiyor. Eğitim, medya ve tanıtım konularını içeren pek çok konu senin için fırsatlar barındırıyor haberin olsun. Kova: Sevgili Kova, bugün Neptün gezegeni S pozisyona giriyor. Maddi kaynaklarına sahip çıkman gereken bir zaman dilimi. Ortaklı işlerden oluşabilecek kazanç kapıları kendiliğinden aralanırken, bu parayı elde tutmak önemli. Balık: Sevgili Balık, bugün Neptün gezegeni S pozisyona giriyor. Kendine ve ruhuna önem vermen gereken zamanlar. Hangi konuda kendini kandırıyorsan sis perdesi aralanabilir ve gerçekler biraz canını acıtabilir. İlişkiler ve özellikle iş hayatı açısından doğru karar verebilirsen tabi ki yine şans seninle.
Astrolog Özlem Recep 5 Aralık 2023 günü burçları kaleme aldı. Neptün S şeklinde ve burçlara çeşitli uyarılar var. Peki bugün burçları hangi sürprizler bekliyor?

Koçlar bugün sağlıklarına karşı temkinli olmalı. Yengeçler akrabalarının dedikodularına maruz kalabilir. Peki bugün burçları neler bekliyor?

5 ARALIK 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI


Koç: Sevgili Koç, bugün Neptün gezegeni S pozisyona giriyor. Ameliyat ve operasyonlar açısından hem bugün hem de önümüzdeki bir kaç gün dikkatli olman gerekiyor. İş hayatı açısından karar almamak önemli.

Boğa: Sevgili Boğa, bugün Neptün gezegeni S pozisyona giriyor. Kalabalık ortamlarda güvendiğin kişilere dikkat etmen gerekiyor. Özel hayatınla ilgili bazı karşılaştığın konular hayal kırıklığına uğratmaması için geçmişi kapatmak önemli.

İkizler: Sevgili İkizler, bugün Neptün gezegeni S pozisyona giriyor. İş hayatın açısından dengede olmalısın. Kandırılmalara açıksın. Evinle ilgilenip kendi içine yönelmen ruhuna iyi gelecektir.

Yengeç: Sevgili Yengeç, bugün Neptün gezegeni S pozisyona giriyor. Uzak - yakın akrabalarınla ilgili dedikodulara açık bir zaman dilimi. Eğitimde ve sınavlarda dikkatini toplamalısın. Trafikte dikkatli olmalısın.


Aslan: Sevgili Aslan, bugün Neptün gezegeni S pozisyona giriyor. Ameliyat ve sağlık problemlerine karşılık güvenilir doktorlarla ilerlemen önemli. Özel hayatında cinsel hastalıklara karşı dikkatli olmalısın.

Başak: Sevgili Başak, bugün Neptün gezegeni S pozisyona giriyor. İlişkilerinde ve ortaklı projelerde temkinli adım atmak önemli. Bazı kişilerin gerçek niyetlerini fark edeceksin.

Terazi: Sevgili Terazi, bugün Neptün gezegeni S pozisyona giriyor. İş hayatında riskli adımlar atmamalısın. Eş zamanlıklara güvenirken, geçmişten gelen bilinmeyen pek çok sır ortaya çıkmak üzere.

Akrep: Sevgili Akrep, bugün Neptün gezegeni S pozisyona giriyor. Özel hayatınla ilgili aldığın kararları sorgulama vakti. Uluslararası işler, planlar ve organizasyonlar açısından planlamaların hız kazanabilir.

Yay: Sevgili Yay, bugün Neptün gezegeni S pozisyona giriyor. Evinin içinde görünmeyen kazalar, doğalgaz ve su baskınlarına dikkat etmelisin. Salgın hastalıklara karşı dikkatli olmalısın. Kariyerine yönelmek ruhuna iyi gelecek.

Oğlak: Sevgili Oğlak, bugün Neptün gezegeni S pozisyona giriyor. Kısa yolculuk planları sırasında sisli havalara ve trafikte dikkatli olmaya özen göstermen gerekiyor. Eğitim, medya ve tanıtım konularını içeren pek çok konu senin için fırsatlar barındırıyor haberin olsun.

Kova: Sevgili Kova, bugün Neptün gezegeni S pozisyona giriyor. Maddi kaynaklarına sahip çıkman gereken bir zaman dilimi. Ortaklı işlerden oluşabilecek kazanç kapıları kendiliğinden aralanırken, bu parayı elde tutmak önemli.

Balık: Sevgili Balık, bugün Neptün gezegeni S pozisyona giriyor. Kendine ve ruhuna önem vermen gereken zamanlar. Hangi konuda kendini kandırıyorsan sis perdesi aralanabilir ve gerçekler biraz canını acıtabilir. İlişkiler ve özellikle iş hayatı açısından doğru karar verebilirsen tabi ki yine şans seninle.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.