MHP’nin Düzce ve 5 ilçe adayı açıklandı

Siyaset (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 21.01.2024 - 19:24, Güncelleme: 21.01.2024 - 19:24
 

MHP’nin Düzce ve 5 ilçe adayı açıklandı

MHP’nin Düzce ve 5 ilçe adayını Sadir Durmaz açıkladı.
Milliyetçi Hareket Partisi 31 Mart yerel seçimlerimde sandıkta Belediye Başkanı olmak için yarışacak ismini Genel başkan Yardımcısı Sadir Durmaz,açıkladı.     MHP Düzce belediye başkan adayı olarak Yılmaz Eser'i açıklarken 5 ilçedeki adayları da belli oldu.    Düzce’de Cumhur İttifakına destek vermesi beklenen Milliyetçi Hareket Partisi’nde Düzce’de ve ilçelerinde aday çıkartıyor. AK Parti ile ittifak yapmayacak olan MHP’de Düzce belediye başkan adayı Yılmaz Eser oldu. Aday açıklamasını ise Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz yaptı. Sadir Durmaz ayrıca Akçakoca’da mevcut Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Cumayeri’nde Mustafa Koloğlu, Çilimli’de İsmail Bayrak, Gölyaka’da Muzaffer Coşkun, Kaynaşlı’da ise Eftal Altundal ile sandığa gidileceğini açıkladı.
MHP’nin Düzce ve 5 ilçe adayını Sadir Durmaz açıkladı.
Milliyetçi Hareket Partisi 31 Mart yerel seçimlerimde sandıkta Belediye Başkanı olmak için yarışacak ismini Genel başkan Yardımcısı Sadir Durmaz,açıkladı.
 
 
MHP Düzce belediye başkan adayı olarak Yılmaz Eser'i açıklarken 5 ilçedeki adayları da belli oldu. 
 

Düzce’de Cumhur İttifakına destek vermesi beklenen Milliyetçi Hareket Partisi’nde Düzce’de ve ilçelerinde aday çıkartıyor. AK Parti ile ittifak yapmayacak olan MHP’de Düzce belediye başkan adayı Yılmaz Eser oldu. Aday açıklamasını ise Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz yaptı. Sadir Durmaz ayrıca Akçakoca’da mevcut Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Cumayeri’nde Mustafa Koloğlu, Çilimli’de İsmail Bayrak, Gölyaka’da Muzaffer Coşkun, Kaynaşlı’da ise Eftal Altundal ile sandığa gidileceğini açıkladı.
Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.