Kış spor okullarında kayıtlar başladı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.01.2024 - 17:57, Güncelleme: 22.01.2024 - 17:57
 

Kış spor okullarında kayıtlar başladı

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Düzce Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Kış Spor Okulları ara dönem kayıtları başladı.
7-18 yaş arası çocuklar için ücretsiz düzenlenen Spor Akademisinde Atletizm, Atıcılık, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Boks, Cimnastik, Eskrim, Futbol, Geleneksel Türk Okçuluğu, Güreş, Egzersiz ve Hareket Eğitimi, Halk Oyunları, Halter, Hentbol, Judo, Karate, Kick boks, Masa Tenisi, Okçuluk, Oryantiring, Satranç, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Wushu ve Yüzme eğitimleri verilecek. Online kayıtlar 27 Ocak 2024 tarihinde sona erecek, kurslar 5 Şubat 2024 tarihinde başlayacak.  
Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Düzce Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Kış Spor Okulları ara dönem kayıtları başladı.

7-18 yaş arası çocuklar için ücretsiz düzenlenen Spor Akademisinde Atletizm, Atıcılık, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Boks, Cimnastik, Eskrim, Futbol, Geleneksel Türk Okçuluğu, Güreş, Egzersiz ve Hareket Eğitimi, Halk Oyunları, Halter, Hentbol, Judo, Karate, Kick boks, Masa Tenisi, Okçuluk, Oryantiring, Satranç, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Wushu ve Yüzme eğitimleri verilecek.

Online kayıtlar 27 Ocak 2024 tarihinde sona erecek, kurslar 5 Şubat 2024 tarihinde başlayacak.

 
Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.