İyi ki parklar yapılmış

Çevre (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 14.04.2024 - 17:33, Güncelleme: 14.04.2024 - 17:33
 

İyi ki parklar yapılmış

Düzceliler bayramda parkları hınca hınç doldurdu
Düzce belediyesi tarafından yapılan şehir merkezindeki parklar havaların ısınması ve bayram tatili dolayısıyla hınca hınç doldu. Düzceliler aileleriyle birlikte Millet Bahçesi ve 23 Nisan parklarından doyasıya eğlendi. Kimi piknik yaptı kimi ise çocuğuyla çocuk oldu.Ramazan Bayramı tatili havaların ısınmasıyla birlikte aileler için bulunmaz nimet oldu. Yoğun tempo nedeniyle ailelerine zaman ayıramayan aileler, 9 gün tatilde ailelerine zaman ayırmanın tadını çıkarttı. Düzce belediyesi tarafından yapılan Millet bahçesi ve 23 Nisan parkları, imkanı olmayan mesire yerlerine gidemeyen Düzcelilerin imdadına yetişti. Parklar, tıklım tıklım dolarken kimi aileler parkların yeşilliklerinde piknik yapmayı tercih etti. Kimi aileler ise yoğun iş hayatına mola vererek çocuklarıyla doyasıya eğlendi. Özellikle birçok anne ve baba çocuklarıyla birlikte parkların oyun alanlarına hem çocukluklarını yaşadı hemde çocuklarıyla çocuk oldu.Baharın gelmesiyle birlikte şehir merkezinde bulunan parklar Düzceliler için nefes alınan yerler olmaya devam edecek gibi görünüyor.
Düzceliler bayramda parkları hınca hınç doldurdu

Düzce belediyesi tarafından yapılan şehir merkezindeki parklar havaların ısınması ve bayram tatili dolayısıyla hınca hınç doldu. Düzceliler aileleriyle birlikte Millet Bahçesi ve 23 Nisan parklarından doyasıya eğlendi. Kimi piknik yaptı kimi ise çocuğuyla çocuk oldu.Ramazan Bayramı tatili havaların ısınmasıyla birlikte aileler için bulunmaz nimet oldu.

Yoğun tempo nedeniyle ailelerine zaman ayıramayan aileler, 9 gün tatilde ailelerine zaman ayırmanın tadını çıkarttı. Düzce belediyesi tarafından yapılan Millet bahçesi ve 23 Nisan parkları, imkanı olmayan mesire yerlerine gidemeyen Düzcelilerin imdadına yetişti.

Parklar, tıklım tıklım dolarken kimi aileler parkların yeşilliklerinde piknik yapmayı tercih etti. Kimi aileler ise yoğun iş hayatına mola vererek çocuklarıyla doyasıya eğlendi. Özellikle birçok anne ve baba çocuklarıyla birlikte parkların oyun alanlarına hem çocukluklarını yaşadı hemde çocuklarıyla çocuk oldu.Baharın gelmesiyle birlikte şehir merkezinde bulunan parklar Düzceliler için nefes alınan yerler olmaya devam edecek gibi görünüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.