Düzce Kadın Emeği Merkezini ziyaret etti.

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2021 - 09:26, Güncelleme: 16.12.2021 - 09:26
 

Düzce Kadın Emeği Merkezini ziyaret etti.

Kadın Emeği Merkezini ziyaret etti.
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Kadın Emeği Merkezini ziyaret etti.Düzce Valiliği tarafından hayata geçirilen Kadın Emeği Merkezi’nde kadınlara destek vermeye devam ediyor. Oluşturulan kooperatifler ile kadınlar ürettikleri ürünlerin satışlarını yaparken, elde edilen gelirler ile ailelerine destek verip, çocuklarının okumasına destek oluyor. Kadın Emeği Merkezinde yapılan son çalışmalar ile güçlenmeye devam ederken, TOBB Düzce KGK bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Kadın Emeği Merkezinde yürütülen eğitim faaliyetleri ile kooperatiflerin genel durumu ve üretilen ürünler hakkında bilgi alan TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu çalışmalarda kadınlara ve ilgililere kolaylıklar diledi.
Kadın Emeği Merkezini ziyaret etti.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Kadın Emeği Merkezini ziyaret etti.Düzce Valiliği tarafından hayata geçirilen Kadın Emeği Merkezi’nde kadınlara destek vermeye devam ediyor.

Oluşturulan kooperatifler ile kadınlar ürettikleri ürünlerin satışlarını yaparken, elde edilen gelirler ile ailelerine destek verip, çocuklarının okumasına destek oluyor. Kadın Emeği Merkezinde yapılan son çalışmalar ile güçlenmeye devam ederken, TOBB Düzce KGK bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Kadın Emeği Merkezinde yürütülen eğitim faaliyetleri ile kooperatiflerin genel durumu ve üretilen ürünler hakkında bilgi alan TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu çalışmalarda kadınlara ve ilgililere kolaylıklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.