FENOMEN ESNAFI ÇILDIRTTILAR

Ekonomi (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 30.11.2023 - 14:30, Güncelleme: 30.11.2023 - 14:36
 

FENOMEN ESNAFI ÇILDIRTTILAR

Esnaf çileden çıkınca kapatma saatini çektiği video ile duyurdu.
Düzce’de esnaflık yapan Fikret Ural isimli mağaza sahibi, dükkanını kapatma saatini öğrenmek isteyenlerin yoğunluğundan bıktığı için sosyal medya hesabından çektiği video ile dükkanının açılış ve kapanış saatlerini duyurdu. Düzce’de giyim mağazası işleten Fikret Ural isimli esnaf kendisine yoğun şekilde dükkanının açılış ve kapanış saatleri sorulunca çileden çıktı. Bütün soranlara tek tek cevap veren Fikret Ural, sonunda dükkanının açılış ve kapanış saatlerini çektiği video ile duyurdu. Çektiği videoda; “Değeri müşterilerimiz, artık üzülerek söylemek zorundayım. Dükkanı kapatıyorum. Artık kafada yoruldu. Bedenen de yoruluyoruz. Kapatmak zorunda kaldım. Normalde kapatmayacaktım ama kapatmak zorunda kaldım. Herkes tek tek soruyor, ne zaman kapatıyorsun, kaçta kapatıyorsun diye. Akşam 19.00’da kapatıyorum. Bundan sora her akşam saat 19.00’da kapatacağım. Yani tek tek sormanıza gerek yok. Sabah 09.30-10.00 akşam 19.00’da kapatıyorum. O nedenle mesajla tek tek yazmayın. Yani kafam ağrıyor. Kafamda saç kalmadı. Akşam saat tam 19.00 dedim mi kapıyı kilitliyorum. Gece 24.00’e kadar beklesem ne olacak. Ne yapacağım o kadar parayı. Bana çok para lazım değil. Yeter kazandıklarım” dedi.
Esnaf çileden çıkınca kapatma saatini çektiği video ile duyurdu.

Düzce’de esnaflık yapan Fikret Ural isimli mağaza sahibi, dükkanını kapatma saatini öğrenmek isteyenlerin yoğunluğundan bıktığı için sosyal medya hesabından çektiği video ile dükkanının açılış ve kapanış saatlerini duyurdu.

Düzce’de giyim mağazası işleten Fikret Ural isimli esnaf kendisine yoğun şekilde dükkanının açılış ve kapanış saatleri sorulunca çileden çıktı. Bütün soranlara tek tek cevap veren Fikret Ural, sonunda dükkanının açılış ve kapanış saatlerini çektiği video ile duyurdu. Çektiği videoda; “Değeri müşterilerimiz, artık üzülerek söylemek zorundayım. Dükkanı kapatıyorum. Artık kafada yoruldu. Bedenen de yoruluyoruz. Kapatmak zorunda kaldım. Normalde kapatmayacaktım ama kapatmak zorunda kaldım. Herkes tek tek soruyor, ne zaman kapatıyorsun, kaçta kapatıyorsun diye. Akşam 19.00’da kapatıyorum. Bundan sora her akşam saat 19.00’da kapatacağım. Yani tek tek sormanıza gerek yok. Sabah 09.30-10.00 akşam 19.00’da kapatıyorum. O nedenle mesajla tek tek yazmayın. Yani kafam ağrıyor. Kafamda saç kalmadı. Akşam saat tam 19.00 dedim mi kapıyı kilitliyorum. Gece 24.00’e kadar beklesem ne olacak. Ne yapacağım o kadar parayı. Bana çok para lazım değil. Yeter kazandıklarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.