Fenerbahçe Taraftarı Topuk Yaylası'nı Meşalelerle Aydınlattı
Fenerbahçe Taraftarı Topuk Yaylası'nı Meşalelerle Aydınlattı
Yeni sezon hazırlıklarını Düzce Topuk Yaylası'nda sürdüren Fenerbahçe'ye taraftarlar unutulmaz bir sürpriz hazırladı. Tribünlerde meşaleler yakan sarı-lacivertli taraftarlar tezahüratlarla takıma destek verirken, futbolcular alkışlarla karşılık verdi.
Fenerbahçe Taraftarı Topuk Yaylası'nı Meşalelerle Aydınlattı

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde sürdüren Fenerbahçe'ye taraftarlar akşam saatlerinde unutulmaz bir sürpriz yaptı. Meşaleler ve tezahüratlarla takımlarına destek veren taraftarlar, futbolculardan alkış aldı.Fenerbahçe'nin Düzce'deki kampını yakından takip eden sarı-lacivertli taraftarlar, gündüz antrenmanlarının ardından bu kez akşam saatlerinde Topuk Yaylası Tesisleri'nde bir araya geldi.

Topuk Yaylası'nda Meşaleli Destek
Düzce Fenerbahçeliler Derneği ile Düzce Genç Fenerbahçeliler taraftar grubu üyeleri, gerekli izinlerin alınmasının ardından tribünlerde "İhtiyacım var sesine gülüşüne ihtiyacım var kupaya uzanan ellerine" yazılı pankart açtı.Daha sonra tezahüratlar eşliğinde meşaleler yakıldı, havai fişek gösterisi gerçekleştirildi. Ortaya çıkan renkli görüntüler geceye damga vurdu.

Futbolculardan Alkışlı Teşekkür
Sahaya çıkan Milan Skriniar, Jayden Oosterwolde, Levent Mercan ve Archie Brown, taraftarların desteğine alkışlarla karşılık verdi.

"Şampiyonluk Meşalesini Düzce'de Yaktık"
Düzce Genç Fenerbahçeliler adına açıklama yapan Kubilay Teba Güleç, Fenerbahçe'nin Düzce'de kamp yapmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, futbolculara moral vermek amacıyla organizasyonu gerçekleştirdiklerini söyledi.Güleç, "Şampiyonluk meşalesini Düzce'de yaktık." ifadelerini kullandı.Etkinliğin ardından taraftarlar Topuk Yaylası'ndan ayrıldı.

Düzce’de son dakika gelişmeleri ve tüm yerel haberler için Google’da “Düzce Hür Haber” yazarak sitemize ulaşabilirsiniz.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

