Evi sel suları böyle yuttu

Çevre (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 10.07.2023 - 13:35, Güncelleme: 10.07.2023 - 16:06
 

Evi sel suları böyle yuttu

Fındıklıaksu Köyü de bir ev sahiplerinin dualarıyla sel sularına gömüldü. O anlar vatandaşlarca an ve an kaydedildi.
Düzce’yi hafta sonu etkisi altına alan sağanak yağışlar sonrası meydana gelen taşkınlar da birçok köyde evler, ahırlar ve tarlalar sulara gömüldü. İl genelinde birçok köyün ulaşımını sağlayan köprüler, yollar selin etkisi ile tahrip oldu. Merkeze bağlı ve ilçelerde toplamda ilk belirlemelere göre 3 ev yıkıldı, çok sayıda evi ise su bastı.  Ancak Fındıklıaksu Köyü'n‘de taşan dere, kenarında bulunan evi yuttu. Sahiplerinin dua ederken sulara gömülen evin o anları ise an ve an kaydedildi.  
Fındıklıaksu Köyü de bir ev sahiplerinin dualarıyla sel sularına gömüldü. O anlar vatandaşlarca an ve an kaydedildi.

Düzce’yi hafta sonu etkisi altına alan sağanak yağışlar sonrası meydana gelen taşkınlar da birçok köyde evler, ahırlar ve tarlalar sulara gömüldü. İl genelinde birçok köyün ulaşımını sağlayan köprüler, yollar selin etkisi ile tahrip oldu. Merkeze bağlı ve ilçelerde toplamda ilk belirlemelere göre 3 ev yıkıldı, çok sayıda evi ise su bastı. 

Ancak Fındıklıaksu Köyü'n‘de taşan dere, kenarında bulunan evi yuttu. Sahiplerinin dua ederken sulara gömülen evin o anları ise an ve an kaydedildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.