Ekiplere sorumsuz sürücüler engeli

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 04.02.2024 - 19:01, Güncelleme: 04.02.2024 - 19:01
 

Ekiplere sorumsuz sürücüler engeli

Kazadan hastalığa, yangından doğal afetlere kadar her olayın direk içinde yer alan acil sağlık ekipleri, son dönemde sorumsuz sürücülerin yaptığı parklardan dertli.
İstasyon önüne par eden sürücülerden dolayı ambulanslar, vakaya çıkmakta zorluk yaşıyor.  Yangından doğal afete, hastalıktan kazaya kadar hayatın en önemli ve hayata bağlamasını gerektiren olaylara zamanında müdahale etmesi gereken acil sağlık ve ambulans ekipleri hatalı parklar nedeniyle zaman kaybediyor. Sorumsuz sürücülerin istasyon önüne yaptığı parklar nedeniyle vakalara zamanında çıkamayan ekipler, önce parkı yapan sürücüyü bulmak zorunda kalıyor. Bu durum ise yardıma ihtiyacı olan vakalara zamanında gidilmesini ve müdahale edilmesini engelliyor.  Ekipler, sürücülerden biraz daha hassas davranmasını isterken, müdahale edilmesi gereken vakanın kendi yakınları olabileceğini unutmamalarını istiyor.
Kazadan hastalığa, yangından doğal afetlere kadar her olayın direk içinde yer alan acil sağlık ekipleri, son dönemde sorumsuz sürücülerin yaptığı parklardan dertli.

İstasyon önüne par eden sürücülerden dolayı ambulanslar, vakaya çıkmakta zorluk yaşıyor. 


Yangından doğal afete, hastalıktan kazaya kadar hayatın en önemli ve hayata bağlamasını gerektiren olaylara zamanında müdahale etmesi gereken acil sağlık ve ambulans ekipleri hatalı parklar nedeniyle zaman kaybediyor. Sorumsuz sürücülerin istasyon önüne yaptığı parklar nedeniyle vakalara zamanında çıkamayan ekipler, önce parkı yapan sürücüyü bulmak zorunda kalıyor. Bu durum ise yardıma ihtiyacı olan vakalara zamanında gidilmesini ve müdahale edilmesini engelliyor. 


Ekipler, sürücülerden biraz daha hassas davranmasını isterken, müdahale edilmesi gereken vakanın kendi yakınları olabileceğini unutmamalarını istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.