Düzce’yi temizlemek için mücadele ediyorlar

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 19.02.2024 - 17:59, Güncelleme: 19.02.2024 - 17:59
 

Düzce’yi temizlemek için mücadele ediyorlar

Başsavcı ve NARKO Düzce’yi temizlemek için mücadele ediyorlar.Narkotik ekipleri dur durak bilmiyor.
Bir hafta içinde 32 farklı olaya müdahale eden ekipler, 5 zehir tacirini yakalayarak ceza evine gönderilmesini sağladılar. Ayrıca yapılan operasyonlarda eroin, metamfetamin, bonzai ile uyuşturucu hap ele geçirildi. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı’nca uyuşturucu madde üreten, satanlara yönelik sürdürülen soruşturmalar çerçevesinde Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin zehir tüccarlarına yönelik operasyonları devam ediyor. Bu çerçevede yapılan operasyonlarda 32 olaya müdahale eden ekipler, 38 şahsa işlem yaptı. 5 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ekiplerin yaptığı operasyonlarda ise 25 kilo 576 gram eroin, 73 kilo 23 gram metamfetamin, 115 kilo 7 gram bonzai, 39 kilo 55 gram esrar, 132 gram exatsy, 14 adet sentetik ecza ele geçirildi.
Başsavcı ve NARKO Düzce’yi temizlemek için mücadele ediyorlar.Narkotik ekipleri dur durak bilmiyor.

Bir hafta içinde 32 farklı olaya müdahale eden ekipler, 5 zehir tacirini yakalayarak ceza evine gönderilmesini sağladılar. Ayrıca yapılan operasyonlarda eroin, metamfetamin, bonzai ile uyuşturucu hap ele geçirildi.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı’nca uyuşturucu madde üreten, satanlara yönelik sürdürülen soruşturmalar çerçevesinde Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin zehir tüccarlarına yönelik operasyonları devam ediyor. Bu çerçevede yapılan operasyonlarda 32 olaya müdahale eden ekipler, 38 şahsa işlem yaptı. 5 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ekiplerin yaptığı operasyonlarda ise 25 kilo 576 gram eroin, 73 kilo 23 gram metamfetamin, 115 kilo 7 gram bonzai, 39 kilo 55 gram esrar, 132 gram exatsy, 14 adet sentetik ecza ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.