Düzce'nin En Büyük Ortaokulu Su Koyverdi

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 07.02.2024 - 14:28, Güncelleme: 07.02.2024 - 15:10
 

Düzce'nin En Büyük Ortaokulu Su Koyverdi

Kasım Aktaş Ortaokulu, yapısal sorunlarla boğuşuyor.
Düzce hayırseverlerinden Kasım Aktaş'ın katkılarıyla inşa edilen ve şehrin en büyük ortaokulu olarak yapılan Kasım Aktaş Ortaokulu'nda yaşanan yapısal sorunlar veli ve öğrencileri endişelendiriyor. Okulun açılmasının ardından ortaya çıkan su sızıntısı ve rutubet eğitim-öğretim ortamını olumsuz etkiliyor. Veliler, çocuklarının sınıflarda ders çalışırken derslikler tavanlarından sızan suyun kova yardımı ile toplandığını belirterek bu durumun öğrencilerin derse odaklanmasını engellediğini dile getiriyor. Aynı zamanda, duvarların soyulması ve tavanlardan akan suyun birikmesi sonucu oluşan görüntü, okulun fiziki yapısının ne kadar zayıf olduğunu ortaya koyuyor. Kasım Aktaş Ortaokulu'nun sınıflarında yer yer oluşan su birikintileri, öğrencilerin sağlığını da tehdit ediyor. Özellikle soğuk kış günlerinde bu durum, hastalık riskini artırırken öğrencilerin derslerine devam etme motivasyonunu olumsuz etkiliyor. Ayrıca, su sızıntıları nedeniyle oluşan nem ve rutubet, sınıfların ve duvarların dayanıklılığını da tehlikeye sokuyor. Ortaokulu'un yapısal sorunlarla anılması, hayırsever iş adamı Kasım Aktaş'ın özverili katkılarını gölgelerken okulun itibarını da olumsuz etkiliyor. Veliler, bu sorunların bir an önce çözülmesi için yetkililerden destek bekliyor. Okulun eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdürebilmesi ve öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitim almaları için yapısal iyileştirmelerin acil bir şekilde yapılmasını veliler yine istiyor    
Kasım Aktaş Ortaokulu, yapısal sorunlarla boğuşuyor.

Düzce hayırseverlerind en Kasım Aktaş'ın katkılarıyla inşa edil en ve şehrin en büyük ortaokulu olarak yapılan Kasım Aktaş Ortaokulu'nda yaşanan yapısal sorunlar veli ve öğrencileri endişelendiriyor. Okulun açılmasının ardından ortaya çıkan su sızıntısı ve rutubet eğitim-öğretim ortamını olumsuz etkiliyor.

Veliler, çocuklarının sınıflarda ders çalışırk en derslikler tavanlarından sızan suyun kova yardımı ile toplandığını belirterek bu durumun öğrencilerin derse odaklanmasını engellediğini dile getiriyor. Aynı zamanda, duvarların soyulması ve tavanlardan akan suyun birikmesi sonucu oluşan görüntü, okulun fiziki yapısının ne kadar zayıf olduğunu ortaya koyuyor.

Kasım Aktaş Ortaokulu'nun sınıflarında yer yer oluşan su birikintileri, öğrencilerin sağlığını da tehdit ediyor. Özellikle soğuk kış günlerinde bu durum, hastalık riskini artırırk en öğrencilerin derslerine devam etme motivasyonunu olumsuz etkiliyor. Ayrıca, su sızıntıları nedeniyle oluşan nem ve rutubet, sınıfların ve duvarların dayanıklılığını da tehlikeye sokuyor.

Ortaokulu'un yapısal sorunlarla anılması, hayırsever iş adamı Kasım Aktaş'ın özverili katkılarını gölgelerk en okulun itibarını da olumsuz etkiliyor.

Veliler, bu sorunların bir an önce çözülmesi için yetkililerd en destek bekliyor.

Okulun eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdürebilmesi ve öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitim almaları için yapısal iyileştirmelerin acil bir şekilde yapılmasını veliler yine istiyor

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Veli
(09.02.2024 01:09 - #419)
Bu okul hayır parası ile yapıldı. Milli Eğitim Müdürlüğünde bunun kontrolünü yapan kişi nasıl kabul almış, nasıl kontrol yapmış. Yazık degil mi ?
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.