Düzce’de gençler arasında sevgi ve merhamet timi kurdu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2021 - 11:46, Güncelleme: 18.12.2021 - 11:46
 

Düzce’de gençler arasında sevgi ve merhamet timi kurdu

Düzce’de gençler arasında sevgi ve merhamet timi kurdu
Kalıcı Konutlar Gençlik Merkezi, Düzce’de gençler arasında sevgi ve merhamet timi kurdu. Gençler, yaşlıları ziyaret ederek kültür araştırması yapacak.Düzce’de farkındalık çalışmaları ile adından sıklıkla söz ettiren Kalıcı Konutlar Gençlik Merkezi, sevgi ve merhamet timi kurdu. Gönüllü gençlerden oluşturulan sevgi ve merhamet timi yaşlı bireyleri ziyaret edecek. Kalıcı Konutlar Gençlik Merkezi’nden yapılan açıklamada, “Gençlerimizle oluşturduğumuz Sevgi ve Merhamet Timimiz ile birlikte Melek teyzemizi ziyaret ettik. Eski Çilimli'ye, unutulan adetlerimize, komşuluğa, dayanışmaya dair çok şeyler öğrendik. Her zaman yanında olduğumuzu, bir ihtiyacı olduğunda koşacağımızı bilmesini istedik” ifadelerine yer verildi.
Düzce’de gençler arasında sevgi ve merhamet timi kurdu

Kalıcı Konutlar Gençlik Merkezi, Düzce’de gençler arasında sevgi ve merhamet timi kurdu. Gençler, yaşlıları ziyaret ederek kültür araştırması yapacak.Düzce’de farkındalık çalışmaları ile adından sıklıkla söz ettiren Kalıcı Konutlar Gençlik Merkezi, sevgi ve merhamet timi kurdu. Gönüllü gençlerden oluşturulan sevgi ve merhamet timi yaşlı bireyleri ziyaret edecek.

Kalıcı Konutlar Gençlik Merkezi’nden yapılan açıklamada, “Gençlerimizle oluşturduğumuz Sevgi ve Merhamet Timimiz ile birlikte Melek teyzemizi ziyaret ettik. Eski Çilimli'ye, unutulan adetlerimize, komşuluğa, dayanışmaya dair çok şeyler öğrendik. Her zaman yanında olduğumuzu, bir ihtiyacı olduğunda koşacağımızı bilmesini istedik” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.