Düzce Otobüs terminalinde kapsamlı denetim gerçekleştirildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2021 - 11:32, Güncelleme: 08.11.2021 - 11:32
 

Düzce Otobüs terminalinde kapsamlı denetim gerçekleştirildi

Düzce Otobüs terminalinde kapsamlı denetim gerçekleştirildi
Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şehirlerarası otobüs terminalinde kapsamlı denetim gerçekleştirildi. Terminalde hizmet veren işletmelere yönelik gerçekleştirilen denetimlerde kurallar hatırlatılırken, herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü koordinesinde 15 günlük periyotlarla düzenlenen şehirlerarası otobüs terminaline yönelik denetimler, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü personellerinin de katılımlarıyla yapıldı. Korona virüsle mücadele çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, terminal genelinde bilet satış gişeleri başta olmak üzere dükkanlar ve taksi yazıhanesinde evrak incelemesi gerçekleştirdi. Denetimlerde ayrıca, terminal içerisinde belirlenen kurallara uyulması noktasında esnaflar bilgilendirilirken özellikle HES kodu, temizlik ve maske konusunda da hassas davranılması uyarısında bulunuldu.
Düzce Otobüs terminalinde kapsamlı denetim gerçekleştirildi

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şehirlerarası otobüs terminalinde kapsamlı denetim gerçekleştirildi. Terminalde hizmet veren işletmelere yönelik gerçekleştirilen denetimlerde kurallar hatırlatılırken, herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü koordinesinde 15 günlük periyotlarla düzenlenen şehirlerarası otobüs terminaline yönelik denetimler, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü personellerinin de katılımlarıyla yapıldı. Korona virüsle mücadele çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, terminal genelinde bilet satış gişeleri başta olmak üzere dükkanlar ve taksi yazıhanesinde evrak incelemesi gerçekleştirdi.

Denetimlerde ayrıca, terminal içerisinde belirlenen kurallara uyulması noktasında esnaflar bilgilendirilirken özellikle HES kodu, temizlik ve maske konusunda da hassas davranılması uyarısında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.