Dr. Oğuzhan Karagül Bir Cuma Günü kitabı fuarlarda yoğun ilgi görüyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2021 - 10:30, Güncelleme: 18.12.2021 - 10:30
 

Dr. Oğuzhan Karagül Bir Cuma Günü kitabı fuarlarda yoğun ilgi görüyor

Bir Cuma Günü kitabı fuarlarda yoğun ilgi görüyor. Okurların yoğun ilgisi pandemiye rağmen sürdü.1 yılda dördüncü baskıya giriyor
21 Yılda yazılarak okuyucuları ile buluşan Bir Cuma Günü-Ahi Kitabı 4. baskısına giderken kitabın yazarı Dr. Oğuzhan Karagül’de okurların yoğun ilgisi ile karşılanıyor.Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen kitap fuarı gerçekleştirildi. Türkiye’nin önemli yazarlarının ve ünlü isimlerinin imza günü ve söyleşi düzenlediği fuara Dr. Oğuzhan Karagül tarafından 21 senede kaleme alınan Bir Cuma Günü - Ahi isimli kitabı damgasını vurdu. Yerel yazarlar standında Bursa içinden ve dışından kitap dostları, yazardan imza almak ve tanışmak için uzun kuyruklar oluşturdu.Dr. Oğuzhan Karagül, fuar çıkışı Bursa dışından gelen misafirler ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Programda; Bir Cuma günü - Ahi kitabının yazarı Dr. Oğuzhan Karagül’de kitabı hakkında bilgiler vererek, “Piyasaya çıkalı henüz bir sene olmasına ve pandemi etkilerine rağmen kitabın dördüncü baskısı için hazırlıklara başladık. Kitabın gördüğü ilgiden dolayı büyük bir memnuniyet yaşıyorum. Kitap çalışmalarına da devam ediyorum. Bu arada mümkün olduğu kadar kitap fuarlarına da katılmaya çalışıyorum. Fuarlar oldukça farklı bir atmosferde geçiyor” dedi. Yazar Dr. Oğuzhan Karagül salgın nedeniyle fuarlara katılmak istemeyen okurlarına da çağrı yaparak, Bir Cuma Günü - Ahi kitabına; çeşitli internet sitelerinden ulaşabildiğini söyledi.
Bir Cuma Günü kitabı fuarlarda yoğun ilgi görüyor. Okurların yoğun ilgisi pandemiye rağmen sürdü.1 yılda dördüncü baskıya giriyor

21 Yılda yazılarak okuyucuları ile buluşan Bir Cuma Günü-Ahi Kitabı 4. baskısına giderken kitabın yazarı Dr. Oğuzhan Karagül’de okurların yoğun ilgisi ile karşılanıyor.Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen kitap fuarı gerçekleştirildi.

Türkiye’nin önemli yazarlarının ve ünlü isimlerinin imza günü ve söyleşi düzenlediği fuara Dr. Oğuzhan Karagül tarafından 21 senede kaleme alınan Bir Cuma Günü - Ahi isimli kitabı damgasını vurdu.

Yerel yazarlar standında Bursa içinden ve dışından kitap dostları, yazardan imza almak ve tanışmak için uzun kuyruklar oluşturdu.Dr. Oğuzhan Karagül, fuar çıkışı Bursa dışından gelen misafirler ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Programda; Bir Cuma günü - Ahi kitabının yazarı Dr. Oğuzhan Karagül’de kitabı hakkında bilgiler vererek, “Piyasaya çıkalı henüz bir sene olmasına ve pandemi etkilerine rağmen kitabın dördüncü baskısı için hazırlıklara başladık.

Kitabın gördüğü ilgiden dolayı büyük bir memnuniyet yaşıyorum. Kitap çalışmalarına da devam ediyorum. Bu arada mümkün olduğu kadar kitap fuarlarına da katılmaya çalışıyorum. Fuarlar oldukça farklı bir atmosferde geçiyor” dedi.

Yazar Dr. Oğuzhan Karagül salgın nedeniyle fuarlara katılmak istemeyen okurlarına da çağrı yaparak, Bir Cuma Günü - Ahi kitabına; çeşitli internet sitelerinden ulaşabildiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.