Bakan BEY bu otobüslerin hali ne ?

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.04.2022 - 08:30, Güncelleme: 29.04.2022 - 13:00
 

Bakan BEY bu otobüslerin hali ne ?

Bakan BEY bu otobüslerin hali ne ?
‘Yeni nesil çevre dostu’  sloganıyla Düzce Belediye'si bünyesine 2013 yılında katılan  BELEDİYE OTOBÜSLERİNİN SON  HALİ GÖRENLERİ ŞAŞKINA UĞRATTI !!! 2013 yılında Mehmet KELEŞ tarafından hizmete sunulan Düzce Belediyesi Halk Otobüsleri büyük bir törenle hizmete başlamıştı.Satın alımında MİLYARLARCA LİRA HARCANAN  lüks otobüsler yeterlilik, tasarım ve konfor açısından  halk tarafından büyük beğeni görmüştü.Halktan elde edilen vergilerle  satın alınan , yeni nesil çevre dostu olarak hizmete  sunulan belediye otobüslerinin son hali şaşkınlık yaratarak Düzce Belediyesinde ki SAVURGANLIĞI ve İSRAFI gözler önüne serdi.Mehmet Keleş döneminde büyük bir yatırımla satın alınan otobüsler Bakan BEY tarafından çürümeye  terk edildi !!!  Özellikle Ulaşım, çevre düzenlemesi ve şehir planlaması konularında büyük bir beklentiyle göreve gelen Bakan BEY' e en doğal hakkımız olan soruları HALK  adına soruyoruz.  Mehmet KELEŞ döneminde bu araçlar kaç liraya satın alındı ? Satın alınan lüks otobüsler neden bu şekilde atıl hale geldi ? Ulaşım sorununun had safhada olduğu şehrimizde bu araçların bu şekilde atıl duruma gelmesinin  sorumluları kimler ? Şantiyeye terk edilen otobüslerin hali hazırda hizmette bulunan otobüsler ile farkı nedir ki değişime ihtiyaç duyuldu ? Düzceye büyük bir umutla seçilen her belediye başkanı belli kitlelelerin , kişilerin , rant çevrelerinin hizmetine girerek halkın en doğal  beklentilerini hiçe sayarak yatırım adı altında milyarlarca liralık enkazlar bırakmakta. Bu enkazın altında yine aziz HALKIMIZ  kalmakta.Her gelen bir önceki başkanın yaptığı yatırımları yok sayarak güzelim yeşil Düzcemiz adeta yapboza döndürülmüş durumda.AÇIK VE NET BİR ŞEKİLDE HALK ADINA SÖYLÜYORUZ.Kişisel egolarınızdan sıyrılarak, devlet adamlığı bakışıyla , kitlelerin, kişilerin ve bir takım  çevrelerin memnuniyetinden ziyade DÜZCE'mizin geçmişine, mirasına  saygı ve geleceğine yatırım bekliyoruz. 
Bakan BEY bu otobüslerin hali ne ?

‘Yeni nesil çevre dostu’  sloganıyla Düzce Belediye'si bünyesine 2013 yılında katılan  BELEDİYE OTOBÜSLERİNİN SON  HALİ GÖRENLERİ ŞAŞKINA UĞRATTI !!! 2013 yılında Mehmet KELEŞ tarafından hizmete sunulan Düzce Belediyesi Halk Otobüsleri büyük bir törenle hizmete başlamıştı.Satın alımında MİLYARLARCA LİRA HARCANAN  lüks otobüsler yeterlilik, tasarım ve konfor açısından  halk tarafından büyük beğeni görmüştü.Halktan elde edilen vergilerle  satın alınan , yeni nesil çevre dostu olarak hizmete  sunulan belediye otobüslerinin son hali şaşkınlık yaratarak Düzce Belediyesinde ki SAVURGANLIĞI ve İSRAFI gözler önüne serdi.Mehmet Keleş döneminde büyük bir yatırımla satın alınan otobüsler Bakan BEY tarafından çürümeye  terk edildi !!! 

Düzce Haber, Düzce Haberler, Düzce Gündem

Özellikle Ulaşım, çevre düzenlemesi ve şehir planlaması konularında büyük bir beklentiyle göreve gelen Bakan BEY' e en doğal hakkımız olan soruları HALK  adına soruyoruz. 

Düzce'de Ulaşım Sorunları, Düzce Yeni Otobüsler, Düzce Eski Otobüsler

Mehmet KELEŞ döneminde bu araçlar kaç liraya satın alındı ?
Satın alınan lüks otobüsler neden bu şekilde atıl hale geldi ?
Ulaşım sorununun had safhada olduğu şehrimizde bu araçların bu şekilde atıl duruma gelmesinin  sorumluları kimler ?
Şantiyeye terk edilen otobüslerin hali hazırda hizmette bulunan otobüsler ile farkı nedir ki değişime ihtiyaç duyuldu ?

Dr. Faruk Özlü, Eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce'den Haber, Düzce'nin Haberi

Düzceye büyük bir umutla seçilen her belediye başkanı belli kitlelelerin , kişilerin , rant çevrelerinin hizmetine girerek halkın en doğal  beklentilerini hiçe sayarak yatırım adı altında milyarlarca liralık enkazlar bırakmakta. Bu enkazın altında yine aziz HALKIMIZ  kalmakta.Her gelen bir önceki başkanın yaptığı yatırımları yok sayarak güzelim yeşil Düzcemiz adeta yapboza döndürülmüş durumda.AÇIK VE NET BİR ŞEKİLDE HALK ADINA SÖYLÜYORUZ.Kişisel egolarınızdan sıyrılarak, devlet adamlığı bakışıyla , kitlelerin, kişilerin ve bir takım  çevrelerin memnuniyetinden ziyade DÜZCE'mizin geçmişine, mirasına  saygı ve geleceğine yatırım bekliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.