Anlamlı günde anlamlı dayanışma

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 12.05.2024 - 19:43, Güncelleme: 12.05.2024 - 19:43
 

Anlamlı günde anlamlı dayanışma

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Düzce Şube Başkanlığı, Anneler Günü’nde şehit anneleri, Şehit eşleri ve gazi eşleri için özel bir program düzenledi.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Düzce Şube Başkanlığı’nda düzenlenen programa Düzce Valisi Selçuk Aslan, Milletvekili Ercan Öztürk, Talih Özcan katıldı. Ayrıca dernekte bir araya gelen şehit ve gazi yakınları için STK’larda ziyaret etti. Anneler Günü etkinliğine ev sahipliği yapan Şube Başkanı Abdullah Markuş, “Şehitlerin anneleri, eşleri ve gazi eşlerini bu anlamlı günde yalnız bırakmayan Valimize, Milletvekillerine ve STK başkanları ile, duygu dolu anlar yaşayan şehit yakınlarının acılarını mutluluklarını paylaşan herkese teşekkür ederim. Şehitlerimizin anneleri, eşleri, gazilerimizin eşleri bize emanet kutsallardır. Bu nedenle özellikle anneler gününde toplumumuzun çok büyük ilgisi oluyor. Haliyle ziyaretçilerini ağırlarken onlarda yoruluyor. Derneğimizde ev sahipliği yaparak hem onların tatlı telaşlarını alalım hemde hep birlikte bugünü kutlayalım diye böyle bir etkinlik düzenledik. Çokta güzel oldu” diye konuştu.  
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Düzce Şube Başkanlığı, Anneler Günü’nde şehit anneleri, Şehit eşleri ve gazi eşleri için özel bir program düzenledi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Düzce Şube Başkanlığı’nda düzenlenen programa Düzce Valisi Selçuk Aslan, Milletvekili Ercan Öztürk, Talih Özcan katıldı. Ayrıca dernekte bir araya gelen şehit ve gazi yakınları için STK’larda ziyaret etti.

Anneler Günü etkinliğine ev sahipliği yapan Şube Başkanı Abdullah Markuş, “Şehitlerin anneleri, eşleri ve gazi eşlerini bu anlamlı günde yalnız bırakmayan Valimize, Milletvekillerine ve STK başkanları ile, duygu dolu anlar yaşayan şehit yakınlarının acılarını mutluluklarını paylaşan herkese teşekkür ederim. Şehitlerimizin anneleri, eşleri, gazilerimizin eşleri bize emanet kutsallardır. Bu nedenle özellikle anneler gününde toplumumuzun çok büyük ilgisi oluyor. Haliyle ziyaretçilerini ağırlarken onlarda yoruluyor. Derneğimizde ev sahipliği yaparak hem onların tatlı telaşlarını alalım hemde hep birlikte bugünü kutlayalım diye böyle bir etkinlik düzenledik. Çokta güzel oldu” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.