Suç örgütüne şok baskın

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 05.06.2024 - 16:45, Güncelleme: 05.06.2024 - 16:54
 

Suç örgütüne şok baskın

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Düzce İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda organize suç örgütüne yönelik 7 adreste eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.
Jandarma ve polis ekiplerinin yaptığı operasyonda 5 kişi gözaltına alınırken 1 kişi çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.Düzce’de suçların önlenmesi ve suçluların yakalanması için çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Düzce İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince liderliğini F.K.’nin yaptığı suç örgütünün çökertilmesi amacıyla takip başlatıldı. Alınan istihbaari çalışmalarda TCK 220 (Suç İşlemek için Örgüt Kurmak, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak, Yağma, Kasten Yaralama) gibi suçları işlediği belirlenen örgüte yönelik olarak örgüt üyelerinin yakalanması için 5 jandarma ve 2 polis bölgesinde bulunan evlerine eşzamanlı operasyon yapıldı. Operasyonda örgüt liderliğini yapan ve 64 suç kaydı bulunan F. H ile K. E, C. K, A.Y, T. B. isimli şahıslar yakalandı. Şahısların ev ve araçlarında yaopılan aramalarda ise 7 adet sentetik ecza, 4 parça halinde  3 gram metamfetamin, 2 parça daralı  1 gram  esrar, 1 parça halinde daralı  1 gram, metamfetamin, 1 poşet içerisinde 7 adet ecstasy, 1 poşet içerisinde 7 adet ecstasy, 43 adet 7,65 çapında fişek ele geçirildi. Şahıslar tamamlanan işlemelerinin ardından mahkemeye çıkartıldı. Şahıslardan K.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Düzce İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda organize suç örgütüne yönelik 7 adreste eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Jandarma ve polis ekiplerinin yaptığı operasyonda 5 kişi gözaltına alınırken 1 kişi çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.Düzce’de suçların önlenmesi ve suçluların yakalanması için çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Düzce İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince liderliğini F.K.’nin yaptığı suç örgütünün çökertilmesi amacıyla takip başlatıldı. Alınan istihbaari çalışmalarda TCK 220 ( Suç İşlemek için Örgüt Kurmak, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak, Yağma, Kasten Yaralama) gibi suçları işlediği belirlenen örgüte yönelik olarak örgüt üyelerinin yakalanması için 5 jandarma ve 2 polis bölgesinde bulunan evlerine eşzamanlı operasyon yapıldı. Operasyonda örgüt liderliğini yapan ve 64 suç kaydı bulunan F. H ile K. E, C. K, A.Y, T. B. isimli şahıslar yakalandı. Şahısların ev ve araçlarında yaopılan aramalarda ise 7 adet sentetik ecza, 4 parça halinde  3 gram metamfetamin, 2 parça daralı  1 gram  esrar, 1 parça halinde daralı  1 gram, metamfetamin, 1 poşet içerisinde 7 adet ecstasy, 1 poşet içerisinde 7 adet ecstasy, 43 adet 7,65 çapında fişek ele geçirildi. Şahıslar tamamlanan işlemelerinin ardından mahkemeye çıkartıldı. Şahıslardan K.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.