Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız harekete geçti

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 05.06.2024 - 19:10, Güncelleme: 05.06.2024 - 19:26
 

Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız harekete geçti

Siyah Pirinç coğrafi işaret olacak.Rengi ile herkesi şaşırtan, içeriğindeki faydalar ile kendine hayran bırakan siyah pirinç için coğrafi işaret adımı atıldı.
Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız “Ankara’ya giderek siyah pirincimizin coğrafi işaretini de alacağız. Siyah pirinç artık tamamen Çilimli ile anılacak” dedi.Buğdaygiller familyasının en ilginç üyelerinden olan siyah pirinç, demir, lif ve mineral deposu olarak biliniyor. Düzce’nin Çilimli ilçesinde üretimi yapılan ve Çilimli’ye özgü olan siyah pirinç artık Çilimli’nin markası haline geldi.  Siyah pirincin ikinci ekimi ile ilgili çiftçilere tohumları verdiklerini belirten Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız “Bu sene geçen yıldan 3 katı daha fazla verim bekliyoruz” dedi. Yıldız “Siyah pirincimizi tanıtmaya başladık. Bazı programlarda artık ikram ediyoruz. İnşallah devamını getireceğiz. Siyah pirincimiz için ikinci ekim ile alakalı çiftçimizin tohumlarını verdik. Bu sene geçen yıldan 3 katı daha fazla verim bekliyoruz. Siyah pirinçle ilgili bütün markalarımızı aldık. Ankara’ya giderek siyah pirincimizin coğrafi işaretinide alacağız. Siyah pirinç artık tamamen Çilimli ile anılacak” diye konuştu.
Siyah Pirinç coğrafi işaret olacak.Rengi ile herkesi şaşırtan, içeriğindeki faydalar ile kendine hayran bırakan siyah pirinç için coğrafi işaret adımı atıldı.

Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız “Ankara’ya giderek siyah pirincimizin coğrafi işaretini de alacağız. Siyah pirinç artık tamamen Çilimli ile anılacak” dedi.Buğdaygiller familyasının en ilginç üyelerinden olan siyah pirinç, demir, lif ve mineral deposu olarak biliniyor. Düzce’nin Çilimli ilçesinde üretimi yapılan ve Çilimli’ye özgü olan siyah pirinç artık Çilimli’nin markası haline geldi. 

Siyah pirincin ikinci ekimi ile ilgili çiftçilere tohumları verdiklerini belirten Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız “Bu sene geçen yıldan 3 katı daha fazla verim bekliyoruz” dedi. Yıldız “Siyah pirincimizi tanıtmaya başladık. Bazı programlarda artık ikram ediyoruz. İnşallah devamını getireceğiz. Siyah pirincimiz için ikinci ekim ile alakalı çiftçimizin tohumlarını verdik. Bu sene geçen yıldan 3 katı daha fazla verim bekliyoruz. Siyah pirinçle ilgili bütün markalarımızı aldık. Ankara’ya giderek siyah pirincimizin coğrafi işaretinide alacağız. Siyah pirinç artık tamamen Çilimli ile anılacak” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.