Angelina Jolie'den Brad Pitt iddiası: Bana şiddet uyguladı

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 05.04.2024 - 19:04, Güncelleme: 05.04.2024 - 19:04
 

Angelina Jolie'den Brad Pitt iddiası: Bana şiddet uyguladı

Geçtiğimiz günlerde velayet konusunda ortak bir noktada buluşan Angelina Jolie ve Brad Pitt gündeme gelmeye devam ediyor. Angelina Jolie, eski eşi Brad Pitt'in kendisine şiddet uyguladığı iddiasında bulundu.
Fransa'daki şarap fabrikası nedeniyle karşı karşıya gelen Brad Pitt ile Angelina Jolie adından söz ettirmeye devam ediyor. Dava devam ederken Angelina Jolie'nin hukuk ekibi, mahkemeye sundukları yeni belgelerde Brad Pitt'in Jolie'ye şiddet uyguladığı iddialarına yer verildi. Habertürk'te yer alan habere göre; Angelina Jolie'nin hukuk ekibi mahkeme belgelerinde; "Pitt'in Jolie'ye yönelik fiziksel şiddet geçmişi, ailenin Eylül 2016'da Fransa'dan Los Angeles'a yaptığı uçak yolculuğundan çok önce başlamış olsa da bu uçuş, onun fiziksel şiddeti ilk kez çocuklara da yönelttiği zaman oldu" ifadesine yer verdi. Angelina Jolie'nin avukatı Paul Murphy, dosyada yer alan bu iddiaların Pitt'in neden Jolie'den ayrılık sırasında bir gizlilik anlaşması imzalamak istediğini de açıkladığını söyledi. Angelina Jolie'ye yakın bir kaynak, Brad Pitt'in aile içi şiddet konusunda danışmanlık almayı reddettiğini ve çocuklarının kısmi velayetini isteyerek ciddi aile sorunlarını göz ardı ettiğini belirtti.
Geçtiğimiz günlerde velayet konusunda ortak bir noktada buluşan Angelina Jolie ve Brad Pitt gündeme gelmeye devam ediyor. Angelina Jolie, eski eşi Brad Pitt'in kendisine şiddet uyguladığı iddiasında bulundu.

Fransa'daki şarap fabrikası nedeniyle karşı karşıya gelen Brad Pitt ile Angelina Jolie adından söz ettirmeye devam ediyor. Dava devam ederken Angelina Jolie'nin hukuk ekibi, mahkemeye sundukları yeni belgelerde Brad Pitt'in Jolie'ye şiddet uyguladığı iddialarına yer verildi.


Habertürk'te yer alan habere göre; Angelina Jolie'nin hukuk ekibi mahkeme belgelerinde; "Pitt'in Jolie'ye yönelik fiziksel şiddet geçmişi, ailenin Eylül 2016'da Fransa'dan Los Angeles'a yaptığı uçak yolculuğundan çok önce başlamış olsa da bu uçuş, onun fiziksel şiddeti ilk kez çocuklara da yönelttiği zaman oldu" ifadesine yer verdi. Angelina Jolie'nin avukatı Paul Murphy, dosyada yer alan bu iddiaların Pitt'in neden Jolie'den ayrılık sırasında bir gizlilik anlaşması imzalamak istediğini de açıkladığını söyledi.


Angelina Jolie'ye yakın bir kaynak, Brad Pitt'in aile içi şiddet konusunda danışmanlık almayı reddettiğini ve çocuklarının kısmi velayetini isteyerek ciddi aile sorunlarını göz ardı ettiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.