Zeki Kurnaz
Köşe Yazarı
Zeki Kurnaz
 

Şahsi hırs ve ihtiraslar.

Bizlere el ele yürümeyi öğreten, Küslerin barışmasına sebep olan Hele kışın acil servisleri dolduran ah şu Düzce’nin kaldırımları. Bastığın yerleri kaldırım diyerek geçme dur biraz düşün, Düşün altından fışkırabilecek o mübarek suları, Düşün ki unutma yediğin o kazıkları bundan nemalanları ve rantçıları. 2 Ekim 2017'de AKP Genel Merkezi'nin talimatı üzerine görevinden istifa eden o günden itibaren Faruk Özlü’ye ve AKP’ye karşı içerisinde biriktirmiş olduğu şahsi hırs ve ihtirasları sebebiyle 60 yaşında bir umutla kapısını çaldığı İYİ Parti tarafından başkan adayı gösterilen Mehmet Keleş Bizleri şaşırtmadı, Peki Düzce halkı aday ve eski belediye başkanı olan Keleş’i hangi kriterleri ile değerlendirecek, Düzce için yaptığı hangi çalışma onu bir kez daha eski makamına ve o lüks araçlarına kavuşturacak? Bunların hepsinin cevabı belli fakat halkın sesi hiçbirisinin umurunda bile değil. Garibin karnı aç mı? Bir baba okula giden çocuğunun cebine harçlık koyabiliyor mu? Bir anne çocuğunu faydalı olan besinlerle besleyebiliyor mu? İşte bunlar halkın içerisinde bulunduğu durum ve feryatları Fakat beyefendilerin derdi hırs, makam ve koltuk. Halk başarısızlıklara imza atmış ve adı mimlenmiş adayları görmek istemiyor Halk yeni yüzleri, projeleri ile Düzce’yi geliştirmek isteyen, genç ve dinamik adayları görmek istiyor. Düzce’ye adalet gerek Düzce’ye insanlık gerek Düzce’ye liyakat gerek. Düzce rantçılardan, kandırılmaktan ve seçimden seçime onlarla birlikte olan, halka üst perdeden bakan, yaşını başını almış torun sevmekle meşgul olması gerekirken hırsları yüzünden gençlerin önünü kapatan adaylardan bıktı, usandı Ve bunların hesabını sandık başında soracaktır bundan da kimsenin şüphesi olmasın. Vefatının 85. Sene-i devriyesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, özlem ve rahmetle anıyorum. Bizlere bırakmış olduğu mirası, özgür düşünce ilkesini ilelebet muhafaza ve müdafaa edeceğiz.
Ekleme Tarihi: 15 Kasım 2023 - Çarşamba
Zeki Kurnaz

Şahsi hırs ve ihtiraslar.

Bizlere el ele yürümeyi öğreten,

Küslerin barışmasına sebep olan

Hele kışın acil servisleri dolduran ah şu Düzce’nin kaldırımları.

Bastığın yerleri kaldırım diyerek geçme dur biraz düşün,

Düşün altından fışkırabilecek o mübarek suları,

Düşün ki unutma yediğin o kazıkları bundan nemalanları ve rantçıları.

2 Ekim 2017'de AKP Genel Merkezi'nin talimatı üzerine görevinden istifa eden o günden itibaren Faruk Özlü’ye ve AKP’ye karşı içerisinde biriktirmiş olduğu şahsi hırs ve ihtirasları sebebiyle 60 yaşında bir umutla kapısını çaldığı İYİ Parti tarafından başkan adayı gösterilen Mehmet Keleş

Bizleri şaşırtmadı,

Peki Düzce halkı aday ve eski belediye başkanı olan Keleş’i hangi kriterleri ile değerlendirecek, Düzce için yaptığı hangi çalışma onu bir kez daha eski makamına ve o lüks araçlarına kavuşturacak?

Bunların hepsinin cevabı belli fakat halkın sesi hiçbirisinin umurunda bile değil.

Garibin karnı aç mı?

Bir baba okula giden çocuğunun cebine harçlık koyabiliyor mu?

Bir anne çocuğunu faydalı olan besinlerle besleyebiliyor mu?

İşte bunlar halkın içerisinde bulunduğu durum ve feryatları

Fakat beyefendilerin derdi hırs, makam ve koltuk.

Halk başarısızlıklara imza atmış ve adı mimlenmiş adayları görmek istemiyor

Halk yeni yüzleri, projeleri ile Düzce’yi geliştirmek isteyen, genç ve dinamik adayları görmek istiyor.

Düzce’ye adalet gerek

Düzce’ye insanlık gerek

Düzce’ye liyakat gerek.

Düzce rantçılardan, kandırılmaktan ve seçimden seçime onlarla birlikte olan, halka üst perdeden bakan, yaşını başını almış torun sevmekle meşgul olması gerekirken hırsları yüzünden gençlerin önünü kapatan adaylardan bıktı, usandı

Ve bunların hesabını sandık başında soracaktır bundan da kimsenin şüphesi olmasın.

Vefatının 85. Sene-i devriyesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, özlem ve rahmetle anıyorum. Bizlere bırakmış olduğu mirası, özgür düşünce ilkesini ilelebet muhafaza ve müdafaa edeceğiz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.