Zeki Kurnaz
Köşe Yazarı
Zeki Kurnaz
 

Hayallerimiz vardı çalınan

Hayallerimiz vardı çalınan Zor bir günün ardından daha zor bir güne uyansakta her sabah, acılarımızı kabuğumuzda saklayıp dik durmaya çalışıyoruz. Biz onurlu, haysiyetli,şerefli,milletiz diye nida çığlıkları atan bir toplum olduğumuz için duruşumuzdan asla taviz vermeyiz desekte enflasyon ve sürekli gelen zamlara karşı Geçim derdi boynumuzu bükmekle kalmadı Boynumuzu kırdı attı. Üniversite mezunu gençler kurumsallaşmış olan marketlerde kasiyer, benzin istasyonlarında pompacı kafelerde garson olarak çalışmakta. Eğer yüksek mertebede tanıdığın yoksa halk tabiri ile torpilin hayallerininin çok uzağındasın demektir. Fakirin çocuğu okur mühendis olur Yerini yüksek mertebede olanın tanıdığı doldurur.   Bilin bakalım burası neresi Türkiye Peki nasıl bu hale geldik ?  25 yıldır ülkeyi yöneten CE-HA-PE zihniyeti yüzünden mi ? Yoksa insan haklarına kul hakklarına riayet etmeyen yöneticiler yüzünden mi? Bizi bu duruma kimler düşürdü? Ak bildiklerimiz kendinden Ak diye bahsedenler mi? Biz bu hale nasıl geldik? Gençler bu ülkeden mi kurtulmak istiyor yoksa gençler bu ülkeyi yönetenlerin göstermiş olduğu adaletsiz zulmününden mi kurtulmak istiyor?   Pençe Kilit Operasyonunda vatanın bağımsızlığı ve bozulamayacak bütünlüğünü korumak için mücadele eden şehit olan 12 kahramanımıza Allah’tan rahmet ailelerine ve aziz milletimize baş sağlığı diliyorum.
Ekleme Tarihi: 31 Aralık 2023 - Pazar
Zeki Kurnaz

Hayallerimiz vardı çalınan

Hayallerimiz vardı çalınan

Zor bir günün ardından daha zor bir güne uyansakta her sabah, acılarımızı kabuğumuzda saklayıp dik durmaya çalışıyoruz.

Biz onurlu, haysiyetli,şerefli,milletiz diye nida çığlıkları atan bir toplum olduğumuz için duruşumuzdan asla taviz vermeyiz desekte enflasyon ve sürekli gelen zamlara karşı

Geçim derdi boynumuzu bükmekle kalmadı

Boynumuzu kırdı attı.

Üniversite mezunu gençler kurumsallaşmış olan marketlerde kasiyer, benzin istasyonlarında pompacı kafelerde garson olarak çalışmakta.

Eğer yüksek mertebede tanıdığın yoksa halk tabiri ile torpilin hayallerininin çok uzağındasın demektir.

Fakirin çocuğu okur mühendis olur

Yerini yüksek mertebede olanın tanıdığı doldurur.

 

Bilin bakalım burası neresi Türkiye

Peki nasıl bu hale geldik ?

 25 yıldır ülkeyi yöneten CE-HA-PE zihniyeti yüzünden mi ?

Yoksa insan haklarına kul hakklarına riayet etmeyen yöneticiler yüzünden mi?

Bizi bu duruma kimler düşürdü?

Ak bildiklerimiz kendinden Ak diye bahsedenler mi?

Biz bu hale nasıl geldik?

Gençler bu ülkeden mi kurtulmak istiyor yoksa gençler bu ülkeyi yönetenlerin göstermiş olduğu adaletsiz zulmününden mi kurtulmak istiyor?

 

Pençe Kilit Operasyonunda vatanın bağımsızlığı ve bozulamayacak bütünlüğünü korumak için mücadele eden şehit olan 12 kahramanımıza Allah’tan rahmet ailelerine ve aziz milletimize baş sağlığı diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.