Zeki Kurnaz
Köşe Yazarı
Zeki Kurnaz
 

“Başarısızlığın sırrı” Çok yakında kitapçılarda.

Halkın günden güne geçim derdi artarken, fahiş fiyatta artan kiralara, toplu taşımadaki zamlara,ve daha eklenebilecek tüm zorluklara kafayı takmışken, kurtarıcımız ve medarı iftiharımız sayın bakanımız aynı zamanda belediye başkanı olarak görev yapan Faruk bey bu seferde belediyeciliğin kitabını yazdı. Bitmemiş projelerin reklamını yapan, halkının geçim derdi zerre umrunda olmayan, tanıyanları tarafından kibir abidesi olarak adlandırılan Faruk bey bu vizyoner yapısı ve duruşuyla çöpten meyve sebze toplayan vatandaşı bile gururlandırdı. Okuyucuların merakla beklediği kitabın içerisinde ne bilgiler vardır kim bilir? Tahmin edecek olursak sırayla şunları söyleyebilirim. Görevde liyakatsizlik nasıl olur ? Halk nasıl bastırılır ve kandırılır? İhaleler kendilerinin belirlediği firmalara kolayca nasıl verilir? Belediye nasıl borçlandırılır? Aaaa bu kitap yoksa çalıntı mı ? Sanki 20 yıldır izlediğimiz AKP konulu filimin aynısına benziyor. Şakayı bir kenarı bırakacak olursak sayın Faruk beye Düzceliler olarak yazmayı değil daha faydalı kitapları okunmasını tavsiye ederiz.
Ekleme Tarihi: 09 Kasım 2023 - Perşembe
Zeki Kurnaz

“Başarısızlığın sırrı” Çok yakında kitapçılarda.

Halkın günden güne geçim derdi artarken, fahiş fiyatta artan kiralara, toplu taşımadaki zamlara,ve daha eklenebilecek tüm zorluklara kafayı takmışken, kurtarıcımız ve medarı iftiharımız sayın bakanımız aynı zamanda belediye başkanı olarak görev yapan Faruk bey bu seferde belediyeciliğin kitabını yazdı.

Bitmemiş projelerin reklamını yapan, halkının geçim derdi zerre umrunda olmayan, tanıyanları tarafından kibir abidesi olarak adlandırılan Faruk bey bu vizyoner yapısı ve duruşuyla çöpten meyve sebze toplayan vatandaşı bile gururlandırdı.
Okuyucuların merakla beklediği kitabın içerisinde ne bilgiler vardır kim bilir? Tahmin edecek olursak sırayla şunları söyleyebilirim.

Görevde liyakatsizlik nasıl olur ?
Halk nasıl bastırılır ve kandırılır?
İhaleler kendilerinin belirlediği firmalara kolayca nasıl verilir?
Belediye nasıl borçlandırılır?
Aaaa bu kitap yoksa çalıntı mı ?
Sanki 20 yıldır izlediğimiz AKP konulu filimin aynısına benziyor.
Şakayı bir kenarı bırakacak olursak sayın Faruk beye Düzceliler olarak yazmayı değil daha faydalı kitapları okunmasını tavsiye ederiz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.