Vali Atay'dan Eski Yönetime Başarı belgesi

Gündem 03.07.2023 - 15:14, Güncelleme: 03.07.2023 - 21:13
 

Vali Atay'dan Eski Yönetime Başarı belgesi

Düzce Valisi Cevdet Atay, Atatürk Devlet Hastanesi’nde uzun yıllardır görev yapan ve görevlerinden ayrılan yöneticilere Başarı Belgesi taktim etti.
Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde görev değişimi yaşandı. Başhekim Genel Cerrah Op. Dr. Volkan Temi’nin görevden ayrılmasıyla yerine Anestezi Uzmanı Dr. Mehmet Şengül yeni başhekim olarak atandı. Vali Cevdet Atay’da görev süreleri dolan Op. Dr. Temi ve başhekim yardımcıları Uz. Dr. Halit Berk Çanga, Op. Dr. Serkan Şerifler ve Uz. Dr. Kübra Tayhan Öçal’a özverili çalışmalarından dolayı başarı belgesi verdi.Sağlık alanında birçok başarılı çalışmaya imza atan, pandemi sürecini Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz ile birlikte özveri ile yürüten Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Volkan Temi ve yardımcıları, görevden ayrıldı. Temi ve ekibinin yönetimi bırakmasının ardından İl Sağlık Müdürlüğü’nün talebi ve bakanlığın onayıyla yeni atama yapıldı. Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine Anestezi Uzmanı Dr. Mehmet Şengül getirildi.  Vali Atay başarılı yönetime teşekkür etti 15 Mart 2020 tarihinde atandığı Düzce Atatürk Devlet Hastanesi başhekimliği görevini başarıyla yürüten başhekim Op. Dr. Volkan Temi ve yardımcılarını makamında ağırlayan Vali Cevdet Atay, görevleri boyunca yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı sağlıkçılara başarı belgesi verdi.Düzce Valiliği’nde düzenlenen ve İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz’ın da hazır bulunduğu törende Vali Atay, eski Başhekim Volkan Temi ile Başhekim Yardımcıları Uz. Dr. Halit Berk Çanga, Op. Dr. Serkan Şerifler ve Uz. Dr. Kübra Tayhan Öçal’a başarı belgesi takdim etti. Belge töreni sonrası açıklamada bulunan Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, “Başarı belgesi taltif edilen çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” ifadesini kullandı.Diğer yandan Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nin yeni Başhekimi Dr. Mehmet Şengül bugün itibariyle göreve başladı.
Düzce Valisi Cevdet Atay, Atatürk Devlet Hastanesi’nde uzun yıllardır görev yapan ve görevlerinden ayrılan yöneticilere Başarı Belgesi taktim etti.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde görev değişimi yaşandı. Başhekim Genel Cerrah Op. Dr. Volkan Temi’nin görevden ayrılmasıyla yerine Anestezi Uzmanı Dr. Mehmet Şengül yeni başhekim olarak atandı. Vali Cevdet Atay’da görev süreleri dolan Op. Dr. Temi ve başhekim yardımcıları Uz. Dr. Halit Berk Çanga, Op. Dr. Serkan Şerifler ve Uz. Dr. Kübra Tayhan Öçal’a özverili çalışmalarından dolayı başarı belgesi verdi.Sağlık alanında birçok başarılı çalışmaya imza atan, pandemi sürecini Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz ile birlikte özveri ile yürüten Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Volkan Temi ve yardımcıları, görevden ayrıldı. Temi ve ekibinin yönetimi bırakmasının ardından İl Sağlık Müdürlüğü’nün talebi ve bakanlığın onayıyla yeni atama yapıldı. Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine Anestezi Uzmanı Dr. Mehmet Şengül getirildi. 

Vali Atay başarılı yönetime teşekkür etti
15 Mart 2020 tarihinde atandığı Düzce Atatürk Devlet Hastanesi başhekimliği görevini başarıyla yürüten başhekim Op. Dr. Volkan Temi ve yardımcılarını makamında ağırlayan Vali Cevdet Atay, görevleri boyunca yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı sağlıkçılara başarı belgesi verdi.Düzce Valiliği’nde düzenlenen ve İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz’ın da hazır bulunduğu törende Vali Atay, eski Başhekim Volkan Temi ile Başhekim Yardımcıları Uz. Dr. Halit Berk Çanga, Op. Dr. Serkan Şerifler ve Uz. Dr. Kübra Tayhan Öçal’a başarı belgesi takdim etti. Belge töreni sonrası açıklamada bulunan Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, “ Başarı belgesi taltif edilen çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” ifadesini kullandı.Diğer yandan Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nin yeni Başhekimi Dr. Mehmet Şengül bugün itibariyle göreve başladı.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.