Selami Savaş, projelerini İl Yönetim Kuruluna anlattı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 14.05.2024 - 13:25, Güncelleme: 14.05.2024 - 13:25
 

Selami Savaş, projelerini İl Yönetim Kuruluna anlattı

AK Parti İl Yönetimi Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş’ı ağırladı
AK Parti yönetim kurulu toplantısını konuğu Yığılca belediye başkanı Selami Savaş oldu. Selami Savaş, Yığılca ilçesi için yaptığı ve yapmayı planladığı projelerini parti yönetimi ile paylaştı.Seçimlerin ardından Yığılca Belediye Başkanlığı’na seçilen ancak seçildiği günden beri misafirlerini ağırlayan Yığılca belediye başkanı Selami Savaş, bu defa AK Parti İl Başkanlığı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına konuk oldu. Yığılca’nın hem tanıtımı hem de gelişmesi için yoğun çalışma sergileyen Selami Savaş, katıldığı yönetim kurulu toplantısında da ilçesi için göreve başladığı 1 buçuk aylık dönemde yaptığı çalışmaları ve ilçesi için yapmayı planladığı projelerini AK Parti İl Yönetimi kurulu ile paylaştı.Selami Savaş, ayrıca yapmayı planladığı projeleri için yönetim kurulundan destek te istedi.  
AK Parti İl Yönetimi Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş’ı ağırladı

AK Parti yönetim kurulu toplantısını konuğu Yığılca belediye başkanı Selami Savaş oldu. Selami Savaş, Yığılca ilçesi için yaptığı ve yapmayı planladığı projelerini parti yönetimi ile paylaştı.Seçimlerin ardından Yığılca Belediye Başkanlığı’na seçilen ancak seçildiği günden beri misafirlerini ağırlayan Yığılca belediye başkanı Selami Savaş, bu defa AK Parti İl Başkanlığı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına konuk oldu.

Yığılca’nın hem tanıtımı hem de gelişmesi için yoğun çalışma sergileyen Selami Savaş, katıldığı yönetim kurulu toplantısında da ilçesi için göreve başladığı 1 buçuk aylık dönemde yaptığı çalışmaları ve ilçesi için yapmayı planladığı projelerini AK Parti İl Yönetimi kurulu ile paylaştı.Selami Savaş, ayrıca yapmayı planladığı projeleri için yönetim kurulundan destek te istedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.