Vali Aslan uluslararası kongrede kamu yönetimlerini anlattı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 24.05.2024 - 12:50, Güncelleme: 24.05.2024 - 12:50
 

Vali Aslan uluslararası kongrede kamu yönetimlerini anlattı

Düzce Valisi Selçuk Aslan, 4 üniversitenin ortak olarak düzenlediği uluslararası Mercidabık Kongresi’ne konuşmacı olarak katıldı.
Vali Aslan yaptığı konuşmada güvenliği sağlanan bölgelerde Kamu Güvenliği sorunlarının bölgesel sağlık ve eğitim sistemi üzerine etkisi konulu konuşma yaptı.Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ve Kilis 7 Aralık Üniversitesince 23-25 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenen "1. Uluslararası Mercidabık Kongresi" Sağlık Bilimleri Üniversitesi Çobanbey Külliyesi’nde gerçekleştirildi. Yerli ve yabancı akademisyenlerin, kamu kurum ve kuruluşlarının üst düzey yöneticilerinin katıldığı kongrede konuşmacı olarak Düzce Valisi Selçuk Aslan’da davet edildi. Aslan kongrede Güvenliği Sağlanan Bölgelerde "Kamu Yönetim Sorunlarının Bölgesel Sağlık ve Eğitim Sistemi Üzerine Etkisi" konulu konuşma yaptı.Vali Aslan’ın konuşmasını kongreye katılanlar büyük merakla ve ilgiyle dinledi.
Düzce Valisi Selçuk Aslan, 4 üniversitenin ortak olarak düzenlediği uluslararası Mercidabık Kongresi’ne konuşmacı olarak katıldı.

Vali Aslan yaptığı konuşmada güvenliği sağlanan bölgelerde Kamu Güvenliği sorunlarının bölgesel sağlık ve eğitim sistemi üzerine etkisi konulu konuşma yaptı.Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ve Kilis 7 Aralık Üniversitesince 23-25 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenen "1. Uluslararası Mercidabık Kongresi" Sağlık Bilimleri Üniversitesi Çobanbey Külliyesi’nde gerçekleştirildi.

Yerli ve yabancı akademisyenlerin, kamu kurum ve kuruluşlarının üst düzey yöneticilerinin katıldığı kongrede konuşmacı olarak Düzce Valisi Selçuk Aslan’da davet edildi. Aslan kongrede Güvenliği Sağlanan Bölgelerde " Kamu Yönetim Sorunlarının Bölgesel Sağlık ve Eğitim Sistemi Üzerine Etkisi" konulu konuşma yaptı. Vali Aslan’ın konuşmasını kongreye katılanlar büyük merakla ve ilgiyle dinledi.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.