Selami Savaş, Yığılca için kolları hızlı sıvadı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 29.04.2024 - 14:00, Güncelleme: 29.04.2024 - 14:00
 

Selami Savaş, Yığılca için kolları hızlı sıvadı

Savaş, Gençliğini ilçesine hizmete adadı.Türkiye’nin en genç belediye başkanları arasında yer alan Yığılca Belediye başkanı Selami Savaş, Yığılca için çalışmalara hızlı başladı.
Makama oturur oturmaz ilçenin tertemiz bayram geçirmesini için çalışmalara başlayan Savaş, yoğunluğun sona ermesi ile birlikte Yığılca için projelerini de anlatmaya başladı.Yığılca için hayata geçireceği projeleri tek tek sosyal medya hesabından paylaşan Selami Savaş, Kent meydanı projesi için ise ilk adımı attı. Bu çerçevede Yığılca Kent Meydanı projesi ile başlayacak süreçte şantiye haline gelecek.İlçeye giden farklı bir Yığılca bulacak.Kent meydanı projesinin tamamlanması ile birlikte Yığılca’ya gidenler çok farklı bir Yığılca bulacak. İlçe merkezinden başlayacak proje de parklar, yollar daha modern daha yaşanabilir olacak ve Yığılcalıları ve ilçeye gezmeye gidenleri cezbedecek.  Gençlik enerjisini ilçesine veriyor Türkiye’nin en genç Belediye başkaları arasında yer alana Selami Savaş’ın çalışma azmi ise hem ilçe de hem de ilçeye gidenlerin” Selami Başkan gençlik enerjisini İlçesi için kullanıyor” yorumları yapmasına sebep oluyor.
Savaş, Gençliğini ilçesine hizmete adadı.Türkiye’nin en genç belediye başkanları arasında yer alan Yığılca Belediye başkanı Selami Savaş, Yığılca için çalışmalara hızlı başladı.

Makama oturur oturmaz ilçenin tertemiz bayram geçirmesini için çalışmalara başlayan Savaş, yoğunluğun sona ermesi ile birlikte Yığılca için projelerini de anlatmaya başladı. Yığılca için hayata geçireceği projeleri tek tek sosyal medya hesabından paylaşan Selami Savaş, Kent meydanı projesi için ise ilk adımı attı. Bu çerçevede Yığılca Kent Meydanı projesi ile başlayacak süreçte şantiye haline gelecek.İlçeye giden farklı bir Yığılca bulacak.Kent meydanı projesinin tamamlanması ile birlikte Yığılca’ya gidenler çok farklı bir Yığılca bulacak. İlçe merkezinden başlayacak proje de parklar, yollar daha modern daha yaşanabilir olacak ve Yığılcalıları ve ilçeye gezmeye gidenleri cezbedecek. 



Gençlik enerjisini ilçesine veriyor
Türkiye’nin en genç Belediye başkaları arasında yer alana Selami Savaş’ın çalışma azmi ise hem ilçe de hem de ilçeye gidenlerin” Selami Başkan gençlik enerjisini İlçesi için kullanıyor” yorumları yapmasına sebep oluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.